Vojin Mijatović: 'Postoji precizan plan kako da se nasilno sruši vlast'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

***

Istina

*** A šta je sporno Sarajlijo? Sve što je navedeno u njegovom obraćanju je istina.

Zamenim ti...

*** ZAMENI ti Žiko portal, na pogrešnom si.

Odgovorno i ja tvrdim dvije stvari.

Prva je da si i ti populist, lovis podrsku na tvojoj platformi ideja usmjerenih ka unitarnoj BiH. Druga je da je portalchich i dalje nepismen, mijesa ekavicu i ijekavicu, pise ¨ i ako¨, umjesto iako, itd, itd. Ah da, evo i trece. Ti Vojine pominjes desno orijentirane medije, eh pa ovaj portalchich koji te objavljuje ne moze bit desnije. Muslimanskoradikalni medij, doduse zamotan u grODZanski ukrasni papir.

Spinadžija spinaš moj...

Prva je da si i ti populist, lovis podrsku na tvojoj platformi ideja usmjerenih ka unitarnoj BiH. Druga je da je portalchich i dalje nepismen, mijesa ekavicu i ijekavicu, pise ¨ i ako¨, umjesto iako, itd, itd. Ah da, evo i trece. Ti Vojine pominjes desno orijentirane medije, eh pa ovaj portalchich koji te objavljuje ne moze bit desnije. Muslimanskoradikalni medij, doduse zamotan u grODZanski ukrasni papir. ka Odgovorno i ja tvrdim dvije stvari. A to opet sve nema veze sa ovim što je ovaj izjavio.

LjbxlSbsjbdaklbkbcd

***

Ehh

Ovaj ne zna drugačije ljudi. To je njemu u krvi! Vidite šta smo dobili sa nikšićem.

sfsfs

***

Guest

ti i tvoji ste napravili najveće nasilje,pravno nasilje,pogazili Ustav na jedan dan i sad vam smeta sto je narod nezadovoljan vašim zadovoljstvom,ko je rudare ranije dovodio u Sarajevo,borce,penzionere,i sad su svi vidjeli ko ste i šta ste spremni za licne interese,tvoj ministar u Sarajevu četrdesetak miliona za trole i neispravni,smeće,sto ne pokreneš odgovornost ako si legalista a ne populista

Imena ...

... Vojine, imena. Bez toga nema napretka.

Dati ...

... internet sdfa papcima je zlocin samo po sebi!

MrziteljPDA

***

Bos-Sa

***

/ Najnovije