Vojin Mijatović postavio kratko pitanje za sve u FBiH: 'Nisam radoznao, samo pitam za druga?'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alf

Hoce naravno. Najvise zahvaljujuci Bookiru i nijemcima koji su ih filovali oruzjem da bombarduju Mostar. Treba to jasno reci.

Gh

***

***

Lijepe riječi su ukras

Vojo Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Miki

Vojine, uozbilji se. Narod te gleda kao Dodikovog igraca. Smanji sujetu i ego. Dajte priliku opozicionom delegatu iz RS u Dom naroda. Svako suprotno postupanje, uz ovu prokleto Tuzilastvo BiH, dat ce krila idiotu Dodiku da blokira drzavu

Bosanac

***

***

***

A sto Voja pali

ove derpe zelene

Redakciji, krivicna prijava je predata!

(11) Krivično djelo iz mržnje je svako krivično djelo učinjeno zbog rasne pripadnosti, boje kože, vjerskog uvjerenja, nacionalnog ili etničkog porijekla, jezika, invaliditeta, spola, seksualne orijentacije ili rodnog identiteta druge osobe. Takvo postupanje uzet će se kao otežavajuća okolnost ako ovim zakonom nije izričito propisano teže kažnjavanje za kvalifikovani oblik krivičnog djela učinjenog iz mržnje.".

Hej

Vojo pa sto se toliko boris protiv Srba?

zoma

Vojine, uozbilji se. Narod te gleda kao Dodikovog igraca. Smanji sujetu i ego. Dajte priliku opozicionom delegatu iz RS u Dom naroda. Svako suprotno postupanje, uz ovu prokleto Tuzilastvo BiH, dat ce krila idiotu Dodiku da blokira drzavu ka Miki

Gh

Imam ja pitanje za tebe vojine. Kada ces promjeniti ime i vjeru, jer vec dugi niz godina zastupas velikobosnjacke interese? Mozda u vehbija ili bi ti ipak vise odgovaralo vehabija, prema tvom ponasanju?!

veliko muslimanske nema bosnjacki nepostoji

veliko muslimanske nema bosnjacki nepostoji

VOJINE VOLIME

BOSNA JE POKRAJINA SRBA I HRVATSKE DRZAVE

BOJIHE VOLIME

BOSNA JE POKRAJINA NIJE DRZAVA TAKO JE BILA I U KRALJEVINI JUGOSLAVIJI SRBA I HRVATA

Selim

Ne dipr Vojine oba ti oka

Halo vanzemaljac,nisi normalan,saberi se

***

/ Najnovije