Vojin Mijatović poslao posljednje pismo Dodiku: Neću te šutirati dok si na podu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bljak

Haha, jadnika! Srpski Sejdo iz federalnog Sarajeva! Jadan je Srbin kojeg biraju islamski fundamentalisti! Još nešto, da nije ovog portala, za ovog lika niko ne bi ni čuo!

Mile

Ovaj nebitni lik pokušava dobiti glasove od muslimana..vjerojatno mu je uzor Sejdo ili onaj Dun (d)ovic..al završnice kao hrvatski i srpski Sejdo, na smetlištu povijesti..

Alan Ford

islamizirani Srbi, jos niste skontali da vas ja Alija u Dejtonu strpao u 23% BiH i onda ubjedio da je cijela BiH vasa. ja njemu skidam kapu. a dok je ovakvih 'Srba' kao Mijatovic, Dodik ne treba da se brine za vjecnu Republiku Srpsku.

OHR

23%, je realno i previše za narod nastao '92. u Holidej Inn-u!

111

BRAVO, HILJADU PUTA BRAVO, GOSP. VOJO, UPRAVO TAKO, ON JE POSVADJAO TRI NARODA, ON JE BIO I ZADOJEN KARADZICEM, MLADICEM, MILOSEVICEM, CETNICIMA.ON JE DONIO PROBLEM U BIH. BRAVO VOJO, ON JE UNIO NEMIR U NARODE SVIH KOFESIJA OVE NAPACENE ZEMLJE. A OVI KOMENTATORI KOJI BRANE DODIKA, SU GORI OD DODIKA PROKLETI BILI I ON I ONI VOJO, HVALA U IME MILION ONIH KOJI HOCE MIR, SLOBODU I PROSPERITET A NE SVADJU I MRZNJU. HVALA V O J O.

Aaa

Haha, jadnika! Srpski Sejdo iz federalnog Sarajeva! Jadan je Srbin kojeg biraju islamski fundamentalisti! Još nešto, da nije ovog portala, za ovog lika niko ne bi ni čuo! ka Bljak S M R A D U KOMENATORSKI.

Samo Srbin Saraj’vo Spasava

Ko je veci konvertit, Mijatovic, Bursac, Puhalo ili Dunovic? Vidjet cemo poslije izbora 2022 godine

222

Ovaj nebitni lik pokušava dobiti glasove od muslimana..vjerojatno mu je uzor Sejdo ili onaj Dun (d)ovic..al završnice kao hrvatski i srpski Sejdo, na smetlištu povijesti.. ka Mile MISLIS MAJMUNE...

Ghost

Tako je Vojine!!! Smecu je mjesto na deponiji i tamo cemo ga istovariti.

Bosanac

Koliko BOTOVA na jednom mjestu! Naucili ste da sirite laz, laz vam je postala dio zivota i promisljanja, laz i mrznja su vam profesija postali a nekima i uvjerenje! Zar vas nisu naucili, ti koji vas placaju, da normalan covjek odgovara argumentima a ne psovkama i uvredama? Lose su vas naucili ali kakve idole i ucitelje imate, dobro je da i pisati znate!

Guest

Guest @ Alan Ford Gdje celjad nisu bijesna kuca nije tijesna. A vi " imate " svasta nesta da ne nabrajam cuce se jos vise ubrzo.

Guest

Guest @OHR Pogledaj rodni list svojih roditelja i djeda i bake pa ces vidjeti kad su rodjeni i gdje. Naravno ako znas citati da ti neko ne prevodi hahaha.

Guest

Guest @111 Svaka cast tako razmisljaju oni koji imaju mozga-vijuga.

Guest

Nije se on promijenio i postao gori,on je to bio i onda samo je glumio da bi isplivao.Švercer ostaje švercer i izvan zakona uvijek.

Dragisa

U uplati PDV poreza Federacije BiH ima učešće od 76 posto, RS samo 22 posto i Brčko Distrikt 2 posto. Kada je raspodjela u pitanju FBiH po aktuelnom nepravednom koeficijentu, pripada 64,31 posto, RS 32,14 posto i Brčkom 3,55 posto, iz čega se vidi da Federacija BiH ima za 11,76 posto manju stopu za raspodjelu, dok RS ima veću i to za 9,92 posto, te Brčko također veću za 1,55 posto.

/ Najnovije