Vojin Mijatović poslao poruku: "Novinari, otpozdravimo Dodika!"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srpska nocna mora

Mijatovicu, nije predsjednik nikakve drzave nego entiteta u okviru drzave Bosne i Hercegovine.

Guest

Krme nije predsjednik, nego predstavnik Srbadije iz genocidne tvorevine. Tu je jedna mala razlika. Ovo vlasko govno zvano Mile, nikad nemoze biti predsjednik. To može samo u zatvoru pun srpski pedera.

Guest

Sebi lično

Горица

Браво Војине, и теби се курца нафамфлам с уживањем

Gulliverus

E moj Vojine kakva je ovo seljačina, pa za nevjerovat, trebamo mu svi doći i pokazati isto, a ima i ona dobra da se Milokradu poruči, "Što držiš u ruci u guzicu zavuci" a može ga i Gorizzi!!

ZASTO COVJEK NEMOZE NI KUCU

kupiti i ti imas kucu Vojine jeli sreco moja zelenih okica jeg elsker deg mozemo svi kupiti kucu zar ne

zivjela RUSIJA

JA RUSIJA VOJINE JEG ELSKER DEG

zivjela RUSIJA

JA RUSIJA VOJINE JEG ELSKER DEG

VOJINE TI SI MED

Medeni

VOJINE TI SI MED

Medeni

vojine ljubavi

ljubavi jeg elsker deg

vojine ljubavi

ljubavi jeg elsker deg

jei sladak

koje si ti godine jeg er 30 godiste

jei sladak

koje si ti godine jeg er 30 godiste

Tako je brate

Ukidajmo kantone i entitete ko se ne slaže eno im granice neka biraju koja im se sviđa svu bagru i đubrad očistiti.ZIVJELA NAŠA DRŽAVA BOSNA IZ HERCEGOVINA

/ Najnovije