Vojin Mijatović poručio Milanoviću: "Ne znam da li da vas kudim ili žalim..."

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo Srbin Saraj’vo Spasava

Vojo je prosirio “djelovanje” i na Zagreb

Habuhabuhabu

Samo naprijed građanska BiH sa prijateljima iz okruženja.

Peter

Zoki je totalno prolupao hahaha.

Gost

Halal Srbin.

Aferim

Fino si mu sročio Vojine, svaka čast...

Aaa

BRAVO V O J I N E MAJSTORE, NEKA SI GA NALIJEPIO. ON ZASTUPA HDZ, A U ZAGREBU PLJUJE PO HDZ. COVJEK NEDOSTOJAN POSTOVANJA, NECE DA PRIZNA DA NE ZNA IZBORNI ZAKON BIH PO KOJEM JE I COVIC, KAO I KOMSIC, BIRAN, ON ZNA SAMO VRIJEDJATI BEZ ZNANJA. MALOUMNIK.

Bljak

Milanović je kreten, ali, ovaj Vojin što je volina! Koga on sirotan, predstavlja?! Muslimanski Srbin, kao što je Sejdo Hrvat!

Aaa

Milanović je kreten, ali, ovaj Vojin što je volina! Koga on sirotan, predstavlja?! Muslimanski Srbin, kao što je Sejdo Hrvat! ka Bljak A TI S V J E T S K A BUDALETINA TI SI BLJAK I BLJAK NA KUB.

Duduk

On mislio na one koji imaju dvojna državljanosto i hrvatski pasoš. A što moj jaran hrvat kaže ja imam samo BiH pasoš i državljanin BiH on nije moj presednik

Duduk

Što je greška nikad Milanče neće biti presednik hrvata u BiH. Milanče puko si ko guma

Ghost

Tako je Vojine!

Hm

Ovaj Milanović je budaletina, ali ti, Mijatoviću po pitanju žaljenja i kuđenja, bolje da se ne javljaš! Niko si i ništa, i da te ovaj proislamističkom portal ne forsira, niko nebi ni znao za tebe!

Mijatoviću,

Pa tvoj i muslimanski i nije! Šta se palite, nije se vama ni obraćao!

Rus-mir

Upravo sam odslušao interview Milanovića na Columbia University u USA. Ima neki stil koji nije svojstven političarima - govori ono što misli. Ideologija kod njega ne igra više nikakve uloge. Ne libi se javno reći saveznicima Amerima da je pošteno ako se sve afganistanske izbjeglice presele u Ameriku, a Komšića i Vučića je smjestio tamo gdje i spadaju itd... Njemu se ne može spočitavati laži, jer sve što kaže veže na notorne činjenice. Možeš negodovati zbog ružne slike u ogledalu, ali to nije njegov problem. Tko je onaj iz uvodnog članka? Samo se car caru može obraćati, to bi i balkanci morali jednom shvatiti. Kakvog smisla ima deranje, ako te onaj drugi kome je upućeno ne čuje?

Kokan76

U kojoj demokratiji u Evropi ili svijetu, ti neko može ograničit za koga ćeš glasat?Ovaj radikalni debil hoće apartheid državu.Milanoviću, od****bi ti i tvoja konstutivnost.Da možeš sutra bi Jasneovac otvorio.Toliko o tvojoj socijaldemokratiji i ideologiji ljevice.Daleko si od ljevičara.

/ Najnovije