Vojin Mijatović: "Podrška dobrim ljudima SFF-a iz Banja Luke od jednog 'izdajnika'"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivo

Sta ti imaš sa ovim kulturnim i finim ljudima . Ne trpaj se Dodikov pijunčića!

pupak

Hajd fino da si priznao ko si i sta si

I malo je mnogo!

Samoreklama je, ipak, samo reklama. Denis, Benjamina, Vojin i. SDP

Borac sa Žuča

Da bi Bosna bila Bosna CJELOVITA treba nam što više Mijatovića, pa i u organima vlasti. Gospodin je sasvim ok. Neki ne mogu da svate što on doživljava od svojih. Ono što je Kusturica za Bošnjake to je Mijatović, samo u manjem obliku za Srbe. Svaka njemu čast. Živjela Prva Slavna Pravoslavna brigada Prvog Korpusa Armije BiH.

ALE

***

Joja

Sad i Joja ispade genetski predodredjen. :)

SDP

Nadam se da ce SDP na sljedecim izborima imati rezultat na nivou statisticke greske. Pored toliko pametnih ljudi u FBIH mi dobijemo jednog ublehasa iz RS. I premijera sa brojem glasova dovoljnim da bude predstavnik stanara jedne petospratnice.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

jugoslavija

***

ti mora da si lud

*** ti mora da si poludio tvoje sarajlije dobile otkaze ostavke

***

***

Banjaluka

Svi ste vi isti olos!!!! Dajte nama obicnim smrtnicima da sjednemo i da pricamo...necemo imati ni jedan problem poslije!!!

/ Najnovije