Vojin Mijatović pisao Lani Pudar: Jednu stvar nikad ne zaboravi, ponosna si Bosanka i Hercegovka

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

***

duktig flicka

Hercegovina

*

***

***

Nebuloza iz “Banjo Luke”

Lana je ponosna i bez politickog patuljka jer je bosanskohercegovacka reprezentativka a ne Bosanka i Hercegovka. Moze biti predatavnica Bosne i Hercegovine ali za ovog demagoga to nije ni bitno. Bitan mu je izgled i populizam. Fuj

sta je to PREDATAVNICA

Lana je ponosna i bez politickog patuljka jer je bosanskohercegovacka reprezentativka a ne Bosanka i Hercegovka. Moze biti predatavnica Bosne i Hercegovine ali za ovog demagoga to nije ni bitno. Bitan mu je izgled i populizam. Fuj ka Nebuloza iz “Banjo Luke”

Jednu stvar nikad ne zaboravi

Prje svega, ti si HRVATICA. A politicare samo ignoriraj, ma koji da su. A koliko te vole po BiH vidis po broju cestitki koje ti upute citatelji nakon izvanrednih uspjeha, kao jucerasnja broncana medalja na EP.

jao Boine manta manta sve mi se manta

al reci dve nemogu reci sve koliko bi rekle ruke kad bi te grlile stvojom slikom spavala nemam tvoju majicu

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Boine gdje mogu kupiti tvoju majicu

sa tvojim likom crno beli ali oci moraju biti zelene trafikljuset da svijetle

***

Zasmetalo ti, od svega, PREDTAVNICA. Oprosti, molim te, nisam prepoznao tvoje lingvisticko znanje. PREDSTAVNICA Bosne i Hercegovine, nije Sve’ske niti Lixemburga!

sport nije politika

Gospodine M, ovdje se radi o plivanju, a plivanje je sport...Lana je sportistkinja, a tek potom to cime ste nazalost i vi opcinjeni...Sutra kad budete u vlasti, pokusajte sistemski poboljsati polozaj sportau ovoj zemlji, shvatiti njegov strateski karakter, i odgromnu ulogu u izgradnji identiteta ovog drustva...

Y

*** Koliko vam je godina, 5?

A

Dobro muslimani placaju ove izjave ali nikakve koristi od njih, cak suprotno...

BOIN JE SLADAK TO JE ZATO

Dobro muslimani placaju ove izjave ali nikakve koristi od njih, cak suprotno... ka A ZASTO BOIN NIJE REKAO DA JE PONOSNA HRVATICA ON JE POGRIJESIO

Ja

Sto ne dade podrsku odbojkasicam jazavca

Ja

Djete drago bjezi sto prije to bolje i sto dalje zaradi dok mozes

Fahrudin

Bravo Vojine Kralju

sledeci predsednik BiH

Boine oko zeleno Zbog tebe samo zbog tebe zavoleh zelenu boju

sledeci predsednik BiH

GOSPODO SIROMASNI BUDITE MALO JEDNOSTAVNIJI

Vojine ne lupetaj

Vojine ne lupetaj, kakva crna bosanka kad je iz hercegovine. A drugo ona je srpkinja i nije bakirova marioneta kao ti. Svaka joj cast, to mogu samo srbi, sami protiv svih prepreka, jer su vijekovima naucili da se bore za svoj identitet protiv islamizacije i katolicenja. To jaca karakter pojedinca. Samo sto bih ne zasluzuje da ima ovakvu sampionku, jer ce je za 2 godine svojim inertnim ponasanjem otjerati kao i aminu kajtaz.

/ Najnovije