Vojin Mijatović: Patriote, uporno nam dijelite lekcije iz Sarajeva, a gdje ste sinoć u Banjoj Luci?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Mijatovicu pravi si Bosanski Pravoslavac

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

***

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Guest

Da su svi takvog misljenja, u bih nebi bilo mjesta za kriminalce, kao stara trojka a i nacionalizam.

Selo tejp

Pa htjeli su doći Roker ,Košarkas ,Košarkašica Rumenige, Trener, Brezova metla, Web developer itd. al nisu imali za goriva. Nema više para u budžetu. Sve potrošili a ne daju više krede.

Haha

Vojadin je potpuno u pravu. On organizirao proslavu, zakupio prostor na sajmu, a muslimana došlo dovoljno za jedan bus. Katastrofa

071

SDP-ov potpredsjednik Vojin Mijatović svaki dan, mjesecima, drži po bar jedno slovo o Bosni i Hercegovini koju je otkrio prije dvije-tri godine kao svoju domovinu i odmah se do ušiju zaljubio u svoje otkriće, pa nas sve javno maltretira evo treća godina svojim akutno upaljenim patriotizmom, nakon iznenadnog izljeva domoljublja u mozak. Jašući na talasima demagogije i populizma bošnjačkog člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda Željka Komšića, ovaj ublehar i smutljivac, pričao je Bošnjacima ono što žele čuti, kao i njegov uzor, sam Komšić. Satraše nas patriote u ime vlastitog patriotizma, a posebno oni čiju ljubav prema domovini pokreću snovi o funkcijama i pozicijama. A sve vrli ljevičari.

MrziteljPDA

Ja nisam mogao doći Vojine jer sam zgurdumio komšinicu Alisu! Izvini

Sorry Voja

otišao sam u Zg na Advent i debrecinke

Originalni bosanski musliman, odprije 27.09.1993.

Ne mogu da vjerujem ljudima koji su bili u vrhu režima, a on je bio šef kabineta i prvi saradnik Aleksandra Džombića (bivšeg premijera RS-a), a kojem se sada sudi zbog pljačke. Mijatović je išao u Kinu i obarao zastavu BiH, a stavljao RS-a i nije dozvoljavao tadašnjem ambasadoru da bude na sastancima.

;""-*':;;'''

***

/ Najnovije