Vojin Mijatović otkrio šta je zatekao u svom ministarstvu: 'Stanje na samom početku...'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Obrt

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Guest

Do sad sve OK Prilika je tu-rezultati će pokazati. REZULTATI a ne izgled, ekavica, prošlost, stranka...

D

To je ta promjena Doveli cetku za ministra u federaciju Isto kao sto su ih skoro hiljadu doveli sa pala i lukavice otkako su zasjeli na vlast u kantonu.

Promeniti?

Ko nam sve pamet soli

Vojo, samo nek ne ostane na ¨izradi akata¨...

.............

Havre

Vojo Jr 100%BiH, tj jedno pricam drugo radim,odradjivam prljave poslove za Dodika,ako je tako veliki expert zasto fa nijesu uzeli u Vladu ES.

Mario

***

Vojo

“Smanji ribu. Zgazit ces djecu”. Polako Vojo. Stani malo na loptu. Oguli jabuku. Pregorit ces na pocetku

Nek si ti dobio fotelju

Poglup si ti da komentarises neciji rad,najvaznije je popuniti svoje kadrove

Opet ova

***

Џејмс Бонд

Ти си Бонд, Додиков Џејмс Бонд. Лепо си се смршавео, развикао се Босна, Босна, Босна, само те јебе та екавица. Човек рођен у Босни који је пре деценију провео пар година у Србији, прослављени босански патриота, још увек говори екавицом. Ко она што је тако говорила јер јој је отац служио ЈНА у Србији.

selfiša bre,

pa desno ti oko plaho veće, kako to, okano?!

/ Najnovije