Vojin Mijatović oštar na Facebooku: 'Patriote, samo nastavite da lajete...'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Wwwgazijacom

Kakav crni patriotizam kod sda podrumasa.lopovi,kriminalci, podrumasi,sverceri i stoka sitnog zuba.

Na

..i jasno je ko će biti većina na nivou države i u oba entiteta. Jasno nam je Vojine HDZ,SNSD i ostali po jednu osminu od trećine. Dobro ste to skontali.

Glavni problem

Zar bilo ko zaista misli da je ozbiljno vođenje politike ujedanje i lajanje putem facebooka, twittera i slično?

E moj Vojo

Pusti galamu ... Za koga ste vi glasali ?

Lila

Svaka cast druze Vojine, svaki put me odusevite, samo naprijed. Zivjela Bosna I Hercegovina, zemlja svih njenih ljudi!

peta kolona

Vojin nastupajuci pretjerano agresivno pokusava da prikrije i izbjegne pitanja o tome kako su u SDP-u glasali za dodikovog kandidata. Po cemu si ti to patriota Vojine ? Sto ponekad zagalamis na facebooku a kad dodje do glasanja prevaris one koji su te izabrali i glasas za Dodikove kandidate... Kakav je to patriotizam ?

Suplja

Joj suplje

Novinar

Totalno nebitan lik u svemiru osim za redakcuju RS-a koja se nada da ce im ovakvi petokolonasi kao i onaj Bursac pomoci da se docepaju vjecne Republike Srpske. Andric - u Bosni je sve lazno osim mrznje.

Vojine TI JEDINI LAJEŚ

Kao ludi PAS

***

Je dobar Alija

Ako nije Desnica onda je ljeVica

***

Banovani fašista

***

Izbrisala turska KOPILAD najvažnije

ka Mrtav *****a

Jebali djecu svoju balinsku

ka Izbrisala turska *****AD najvažnije

Rete

Bez dlake na jeziku ,bravo.

/ Najnovije