Vojin Mijatović odgovorio na kritike: 'SDA se javlja, a progovorio je i Dodik'

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Asker

Ma cim te ovi napadaju,znaj da si na dobrom putu. Sda je PROSLOST, a duduk ce u zatvor

Skojevac

***

ja1

@skojevac,super ti je zakljucak sda potrcko, pa eto kad su svi isti ostavit cemo trojku da vlada jer ce nam po tvom biti isto i sa sda

Koel

***

Kamo dalje, rođače...

Vojin popločava put dobrim nakanama, ali SDP??? Pa njihova etnocentrična izdaja ljevice u BiH jednaka je onoj u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji! Istinska ljevica, ali tek u tragovima, još na razini statističke pogreške, pojavila se u Sloveniji I Hrvatskoj. U BiH je dotična nepoznat pojam i nezamisliva pojava!

***

***

Slavenski jug

*Kamo dalje, rođače...* Za ljevicu, novu ljevicu, potreban je IQ iznad vrijednosti sobne temperature, zaštitnoga znaka svih desničara. I potrebno je ne biti lobotomiran i u okovima idolatrije Nacije, Religije, Tradicije, Novca, Sile, Krvi i Tla, Mržnje straha od drugog, drugačijeg, slobode, društvene pravde.

AVDO HUMO

S avnojevskim temeljem, BiH je dobila ZAVNOBiH i Republiku. Bez njega, tog temelja koji je premostio vjekove mraka i zaostalosti, vidjeli smo koliko je potrajala i kako je prodana, ona druga Republika. I to od strane onih koji nikada, ali nikada nisu bili za AVNOJ i ZAVNOBiH!

Koča, prvi nadrealista

Kad gledate i slušate tu političku menažeriju i životinjsku farmu po Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori itd.! Pa to je jadnije i nepismenije, politički i u svakom drugom, elementarnom smislu, od polupismene mizerije iz vremena jada i bijede Kraljevine Jugoslavije! SFRJ je donijela opismenjavanje, emancipaciju, modernizaciju. Jednu polufeudalnu, zaostalu vuko*ebinu situirala je u dvadeseti vijek! Likvidiranjem Jugoslavije sve je to poništeno i vraćeno na ovo što danas živimo. Pod šapama Vučića, Plenkovića, Dodika, Bakira, Dragana- primitivni, zatucani neofeudalizam na najjače!

Alo

JEDINO STO JE MIJATOVIC URADIO JE STO SE UDEBLJAO OD CEVAPA I PITA:):):p)

Ja1

Ovo mi neko dao minus, znaci postoji tamo negdje jedan sdaovac kojem se ne svidja da su svi isti i da onda ovi trebaju ostati na vlasti

***

***

SFRJ JUGOSLAVIJI

Dok se Dodik i Bakir ne odricu jos uvijek osmanlijskog carstva

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

mjesanac DODIK

KONVERTIBILAN KAO MARKA

mjesanac DODIK

***

/ Najnovije