Vojin Mijatović o pregovorima u Neumu: "Nadam se da će Palmer i Eichhorst..."

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HashimQ

Nadam se da će neki dobar Tsunami da pohara Neum i odnese ove prevarante daleko u otvoreno more, ali nismo mi te sreće, quvata nam je izgleda. A SDP nije smio odustati od učešća na ovom skupu, umjesto da tamo blokiraju ovu ujdurmu, vi ostaviste etno glupana Bakira da potpiše a onda nema nazad!!!

Zato su i došli

Vojine, oni su i došli da više niko bosansku zastavu ne vidi.

Mafiju u zatvore

Ta banda lopovska po izborima u federaciji predstavljaju 20% ukupnog njihovog glasacko zivotinjskog carstva,mislim najvise na sda zivotinjsko carstvo.tako da to nema nikakav legitimitet.

Panzer

Ooo Srpski Komšiću

Milan

ako moze molba da nekad neko fotka gospodina posto izgleda radi samo "selfy" :) Slobodno murate ne boj se, neko te je slagao da ovako ispadas dobro

Ha

Dragi Vojine davno si najavio da dodik milorad je u odlasku,a bogami vidim da usprkos svemu jezdi svojim mahnitim putem,jest mahnit,ali i nezaustavljiv.

nasvasta

Bravo hrabri i normalni čovječe.

HashimQ mrš u albanija

tamo ima cunami, stoko šiptarska!

Knez

Шта се дешава са војином мијатовићем,пролупао није,поштен није,истамизиран по моделу западнх лобиста јесте

steta

da su ugrozeni nije 30 godina nego 500+30=530 godin i vise danke deutschland turci uluzice okupatori

Lila

Ma, Bravo Vojine, povedi narod, trebaju nam normalni ljudi!!!

/ Najnovije