Vojin Mijatović o nesreći u Sarajevu: ' Trebaju nam mnogo strožiji zakoni u sigurnosti saobraćaja'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jes eto i ti stroziji zakoni ce sve rijesit?

Pa znao sam da nisi bas super pametan, ali da si glup nisam. Majmune, najstroziji zakoni, smrtne kazne, ne sprjecavaju da se i dalje cine zlocini za koje slijedi smrtna kazna!! Glupane! Sad znaci treba za pogresno parkiranje 5 hiljada maraka, za prekoracenje 20 km/h treba 100.000 maraka, pa ce prestat, je li? TUPANEEEEE!!!

Vojin

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

***

ma mrsss

Ne lave. Treba prestati selektivno postivanje zakona

agrhhh

U ovoj drzavi su zakoni manje vise korektni. Problem nisu zakoni. Problem je selektivno postivanje zakona, korumpirana policija koja okrece glavu, korumpirano tuzilastvo koje legalizuje kriminal lose pripremljenim optuznicam, i korumpirano sudstvo koje to sve aminuje zvanicno. Problem su zatvorski kapaciteti da se sva ta zgadija potrpa iza resetaka a ne da kazne odsluzuju od kuce. Ono sto treba mjenjati u zakonu je da zatvorenik zaradi svoje obroke fizickim radom, ovi jaci tucanjem kamena, krcenjem puteva, a oni slabiji zanatskim aktivnostima. A ne da leze, bildaju, setkaju se. U ovoj zemlji je problem SELEKTIVNO POSTIVANJE ZAKONA, jer ne vrijedi za svakog isto.

Valters

Siledžijske face, neuki sinovi i kćeri lokalnih ubleha, nepotizam i korupcija nesposobnih, nasilje nad kulturom grada, urbicid svake vrste i oblika, neučinkovit sistem podobnih a nestručnih.. dobrodošli u grad Sarajevo. U državu gdje ubiju djecu i sve što slijedi je teror njihovih roditelja. Tužilaštvo dno.

/ Najnovije