Mijatović nakon prelijepe noći u Banjoj Luci: Beskrajno hvala svima

7
Radiosarajevo.ba
Mijatović nakon prelijepe noći u Banjoj Luci: Beskrajno hvala svima
Foto: Privatni album / Vojin Mijatović

U Banjoj Luci je sinoć održana svečana Akademija povodom Dana državnosti BiH, u organizaciji Socijaldemokratske partije (SDP BiH).

"Prvi put u post Dejtonskoj BiH, u Banja Luci Svečana Akademija povodom dana državnosti BiH i 78. godišnjica ZAVNOBIH-a", napisao je na svom Facebook profilu domaćin večeri Vojin Mijatović.

Na svečanosti prisustvovali su Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a, Saša Magazinović, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH (SDP), Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a i brojni drugi simpatizeri i članovi ove stranke.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Dan nakon prelijepe noći u Banjoj Luci, gdje su se na svakom uglu vidjele zastave Bosne i Hercegovine, Vojin Mijatović se ponovo oglasio.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"Beskrajno hvala svima!

Sinoć je Banja Luka bila glavni grad Bosne i Hercegovine!

Hvala građanima moje države, hvala mom rodnom gradu Banja Luci, hvala svim prijateljima iz Pokreta za državu, hvala Pokretu Snaga Domovine!

Sinoć je neko rekao da smo mi iz SDP BiH mnogima zadali zadatak, rekao sam nije istina, sinoć smo mi iz SDP BiH posle dugo vremena ispunili svoju obavezu i zadatak prema svojoj državi i građanima.

Građani ove zemlje od nas očekuju da povedemo ljude, u neko bolje vreme, da pokažemo da smo lideri od Jadrana do Save, od Drine do Une!

Hvala mojim drgaricama i drugovima iz SDP BiH, sinoć smo poližili ispit zrelosti, sada je momenat da krenemo još odvažnije i još zrelije!

Ili ćemo zajedno propasti, ili ćemo zajedno uspeti, uveravam vas uspećemo jer smo zajedno!", napisao je Mijatović i priložio fotografije sa druženja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije