Mijatovićev post za koji ne traži lajkove i komentare: "Moj narode srpski..."

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Svaka na mjestu. To je zdravo razmisljanje a neka se sudovi bave detaljima jer obican svijet mora zivjeti.

Kuš

Zato što si ti prešao na islam, zbog fotelje, fukaro! Ti, u ime Srba, nemaš pravo da govoriš, a kamoli da ih predstavljaš! Ko te izabrao? Muslimani! Njima i služiš, fukaro!

goran

Mislim da ti nije pametno napadati svoj narod zarad sticanja političkih poena. Tu nema politike nego ti zasuči rukave i radi nešto korisno, a ne prebrojavaj nacije i narode kao što i svi ostali rade, a ti samo si prešao na drugu stranu.

Sasa

Zašto je Srđan Blagovčanin iz TI za prikrivanje informacija o umorstvu Davida Dragičevića dobio na ruke 11000 KM ?

Mileva

Moj Sasa odgovor na to pitanje je isti kao i u slučaju umiješanosti propagandiste Slobodana Vaskovića u prikrivanje ubistava NovoSadskih Rumuna i Mađara.

/ Najnovije