Vojin Mijatović: "Miševi, spustite glavu kada pominjete imena Edina Ramića i Ćamila Durakovića!"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moraju li i kut usana iskrivit prema gore?

?.............

jugoslovenska beba

***

Jugoslovenska beba

***

jugoslovenska beba

***

@ljiljan

***

***

***

hej

Lijepe riječi su ukras

jugoslovenska bebica

***

jugoslovenska bebica

a tako sam te ludo volela

Jugoslovenska bebica

molim te VOHINE STAVI JOS JEDAN CVIJET ZA KRAVICU ZA UBIJEN MASAKRIRANE NA BOZIC 93 GODINE KADA SU MUSLIM UBILI SVE SRBE NA BOZIC masakrirali i poslee toga veselili se zajedno sa ****ama majkama srebrenice kolo igrali

Jugoslovenska bebica

i oni su ubijeni nasilno i zrtve jos edan cvijet ako si ravnopravnost I KAKO TE NIJE STID I DA LI TO SMIJES URADITI OD MUSLIM

jugoslovenska bebica

da si bolji covek pa da mi je zao

Bosanac

//// Gdje su to oni bili naseljeni u Bosni U dokumentima se samo spominju Bosanci a nigdje Hrvati ili Srbi. Mali misu koliko razreda skole si uspio da zavrsis?

***

***

harybh

Ti Vojine si najveca podvala, raja brzo zaboravo tvoj prijasnji rad. Tvoja prevrtanerski pogled na BH je preofiran. Naprasno od 2017 ti volis Bosnu. Smijesno.

vohine

***

Vohine kada ces sa tvojim drugom camilom

u Kravicu prvo u Kravicu DA IDES

Vohine neces

moci da prodjes kroz vrata raja

/ Najnovije