Vojin Mijatović: "Kako vas nije strah Boga i Allaha?"

13
Radiosarajevo.ba
Vojin Mijatović: "Kako vas nije strah Boga i Allaha?"
Foto: Privatni album / Vojin Mijatović

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović oglasio se na svom Facebook profilu povodom ratnih dešavanja u Ukrajini gdje već drugi dan traje ruska invazija.

Mijatović je prozvao sve one koji su odgovorni za ratove u kojima ginu nedužni ljudi. Posebnu je poruku imao za kojekakve "patriote". 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Novi femicid u BiH: Muškarac ubio suprugu, a potom počinio suicid

Novi femicid u BiH: Muškarac ubio suprugu, a potom počinio suicid

"REALNOST I DUPLI ARŚINI “PATRIOTA”

NATO je bombardovao suverenu Srbiju i nastradaili su civili, kažu “patriote” agresija.

Rusija napala suverenu Ukrajinu, bombarduje, zauzima glavni grad, šalje vojsku,ubijaju civile, kažu “patriote” to je u redu, nije agresija!

Kosovo donijelo odluku o samostalnosti unilateralno, Rusija nije priznala, kažu “patriote” državni udar i secesionizam ne priznajemo!

Donjeck i Lugansk se odvojili od Ukrajine unilateralno, Rusija priznala i vojno preuzela, kažu “patriote” opravdano tamo živi većina Rusa!

Realnost je da ljudi i u Srbiji i na Kosovu i u Ukrajini i u Rusiji izgubiše živote ni za šta, realnost je da su “patriote” svih boja i nacija ozbiljni bolesnici kada mogu opravdati mrtve glave zbog izmišljenih nacionalnih principa.

Realnost je da velike” pattiote” shvate, nikad al nikad nećemo dozvoliti da se u Bosni proliva krv zbog vaših bolesnih ideja i lažnog patriotizma!

I na kraju pošto ste vi svi “patriote” veliki “vjernici” kako vas nije strah Boga i Allaha❓" pita se Mijatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (13)

/ Povezano

/ Najnovije