Mijatović: 'Kineske kopije neće proći, Dodik se može pobijediti samo ako...'

27
Radiosarajevo.ba
Mijatović: 'Kineske kopije neće proći, Dodik se može pobijediti samo ako...'
Printscreen / Vojin Mijatović

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović oglasio se na svom Facebook profilu povodom održavanja izbora za mjesne zajednice u Banjoj Luci te kazao kako su pretvoreni u "politički cirkus bez presedana".

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Vlast i vlast u pokušaju pretvorile su u Banja Luci izbore za mjesne zajednice u politički cirkus bez presedana, na koridu.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Bilo je to takmičenje u srbovanju i obećanjima koja su išla do milijarde KM istog novca građana Banja Luke koga davno nema.

Kineska kopija Milirada Dodika i njegove sekte je poražena od istog, brutalno bez prava na popravni.

Nisu pomogli ni Draža Mihajlović, ni Tanja Savić, ni plivanje za časni krst u hladnom Vrbasu, ni baloni, ni kišobrani, ni dobre fotke ni odlična amaterska gluma, ni hapšenje u Crnoj Gori, ni saborci iz pokreta i pokretića.

Dvije su stvari jasne 2020. godine nisu građani glasali za Draška Stanivukovića već protiv Milorada Dodika, kao i da će ovi što uništavaju svakog ko poželi promjenu stanja, vječno gubiti od Dodika i njegovog režima.

Ponovljeni izbori u Doboju, vanredni izbori za gradonačelnika u Prijedoru, izbori za mz u Banja Luci su jasan pokazatelj da je infrastruktura SNSD-a još uvek prejaka i da se Dodik i njegov režim mogu pobijediti samo okupljanjem svih ljudi bez frustracija i kompleksa, a da niko nikad neće pobijediti Dodika na terenu srpstva i nacionalizma.

Dodik ima svoj put žestoko utaban na stazi najcrnijeg nacionalizma, Dodik se može pobijediti kada se pojavi čovjek ili stranka koji mogu okupiti oko sebe široki pokret koji znači stvarnu alternativu, kineske kopije neće proći.

Do tada sam još sigurniji da Pokret za državu jeste jedina istinska i prava alternativa.

Ovoj umišljenoj opoziciji jedna poruka, vremena ima još malo, može se napraviti široki front, naša ruka saradnje je pružena, ali morate odustati od Draže Mihajlovića i ličnih kompleksa, imamo jednog Dodika ne treba nam novi!", poručio je Mijatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (27)

/ Povezano

/ Najnovije