Vojin Mijatović: Dragi moji građani, nije do Dragana, Bakira i Mile - do vas je!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Izbori

Nije do nas,do izbora je. Nek uvedu skenere i video nadzor pa cete se uvjerit da nije do naroda. Nemoze 15% uhljeba i nepismenih s kupljenim diplomama dobit izbore ako znamo da izlazi preko 60% biraca.LOPOVLUK 100%

SDP=SDA

SapunDobroPere=Sapun DarAlaha

Duduk

Ovaj je u fazonu ovi hoće da vas biju(udaraju) a ja nedam

dP

Najlakše je reći...do nas je. Nije bitno što su i opozicija ista g.vna kao i ovi na vlasti. Svako je dobio svoju šansu a niko nije radio za narod. Zato od*ebi populisto iz stranke demagoga. Sa ovakvom opozicijom nema ni budućnosti države, na bilo kojoj "strani".

HH

Ovdje nije u pitanju jedan diktator nego njih više i ovako razjedinjen i posvađan narod ne može ništa promjeniti. Previše smo svi postali pametni i pravedni a od viška pameti i "pravde" zna zaboliti i glava.

Bosanac

Jedina zemlja gdje vlada vise DIKTATORA

/ Najnovije