Vodovod isključio vodu sarajevskom naselju zbog neplaćanja, reakcije: "Nedopustivo na vrelinama!"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Trojka je završila svoje

Voda se po zakonu nikome ne smije uskratiti i ovo je klasično kršenje ljudskih prava i diktatura direktora kojem izgleda ne može ništa ni stranka koja ga je postavila ni vlada Kantona. Voda je javno dobro i nije nečije vlasništvo a za distribuciju ako nisu u stanju naplatiti postoje sudovi a ne linč.

Haha

Ne izmiruju dugove od 2004 godine. Od tada se promijenilo najmanje 4 uprave i sada ovaj hoće to da riješi. Ako do sada nije naplaćeno nastaje apsolutna zastara osim onih zadnjih godina.

Tatar

A ko će je vama isključiti zbog vaše traljavosti i vašeg nestručnog rada.

/ Najnovije