Voditelj tražio od Izetbegovića i Bećirovića da govore engleski jezik, jedan pristao, drugi odbio

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aj em klever, ajm not a fula!!

Aj lern inglis in di elementari skuula. Maj grendfada partizanaaa!!!

Johny be good

Aj lern inglis in di elementari skuula. Maj grendfada partizanaaa!!! ka Aj em klever, ajm not a fula!! eat sheat (da se Oni ne dosjete)

NB

Svaka čast voditelju, Konkurs raspisati i za predsjednika - kskvi izbori!

How yes no, more Bookir.

.......

Gaga

Ne treba nam poliglota, nego posten covjek. SDA sigurno takvog nema.

Veži konja gdje ti Aga kaže

Pipl mast tras as

Crven u licu - rumen

I don't speak English. I am polygoth, I speak Serbian, Croatian, Montenegrin and of course my mother tongue, Bosnian. You don't believe me? PREVOD: Ne govorim engleski jezik. Ja sam poligota, govorim srpski, hrvatski, crnogorski i naravno *****nji jezik, bosanski. Ne vjerjjete mi?

Odgovor debilu

eat sheat (da se Oni ne dosjete) ka Johny be good Aretha: S uc k it to me...just a little bit...

Posten covjek se podrazumijeva.

Ne treba nam poliglota, nego posten covjek. SDA sigurno takvog nema. ka Gaga .................. Ali nije dovoljnno. MORA biti i poliglota i imat QI od barem 140, inace nije ni dovoljno brazovan, ni dovoljno pametan za takvu zahtjevnu funkciju. Dennisa nisam pratio, ali Bookira jesam i on nije mnogo pametan da upotri****m blag izraz, to se vidi cim otvori usta na bilo koju temu.

Zong

Jezivo, sva trojica...

Gaga

.................. Ali nije dovoljnno. MORA biti i poliglota i imat QI od barem 140, inace nije ni dovoljno brazovan, ni dovoljno pametan za takvu zahtjevnu funkciju. Dennisa nisam pratio, ali Bookira jesam i on nije mnogo pametan da upotri****m blag izraz, to se vidi cim otvori usta na bilo koju temu. ka Posten covjek se podrazumijeva. Super, koga znas da ima IQ140?

/ Najnovije