Vlasti zapečatile džamiju u Rabranima kod Neuma

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ahahahahahahahaaaaaaaaaaa,razmontiraj i

***

MrziteljPDA

Uh,baš je Osmorka uspjela promijeniti HDZ! Čestitam

jnvksdjkkdl

Da li je baš nužda graditi džamiju bespravno?!

bsnkmkasklAKlčf

***

Mostar

Svi podrzavaju nanu Fatu, a sada ce drvlje i kamenje na Neumljane

Mirno more bosansko

Naredajte krstova oni imaju dozvolu. Uzp im dodijelio!

Neker

Da li je baš nužda graditi džamiju bespravno?! ka jnvksdjkkdl To je na selu tridesetak kilometara od Neuma i ni jedna kuća udaljena 5 kilometara od Neuma nema građevinske dozvole jer tu nije ni trebala. Ovo je čisto iživljavanje neumskih vlasti da pokažu koliki su hriščani.

Haha

Ovo treba kao i Fatino. Bagerom poravnat i ispostaviti račun graditeljima. Muslimani željni pravde kao i u Fatinom slučaju sigurno neće imati ništa protiv

fchghjkjl,

To je na selu tridesetak kilometara od Neuma i ni jedna kuća udaljena 5 kilometara od Neuma nema građevinske dozvole jer tu nije ni trebala. Ovo je čisto iživljavanje neumskih vlasti da pokažu koliki su hriščani. ka Neker Ako je tako nebitno kome je gradite? Mislim uz dužno poštovanje, nije to kokošar da da slepaš nešto... ako držite do vere i države pribavite dozvole.

***

***

***

Lijepe riječi su ukras

***

***

Habuhabuhabu

Smeta im prelijepa džamija, a crkva koja liči na fabrički toranj, i kojoj niko razuman ili stručan ne bi dao dozvolu, jer se nikako ne uklapa u gradski-neumski, nije problem. Ko nema džamije, može na ljeto klanjati i na peškiru. Pravac Meka - magistrala za Dubrovnik.

Mario

Lijepe riječi su ukras

Cinober

Bude to zriktala Željana Zvoko a se zaradi dobrog europljanina ministra Konakovića

***

***

Mario

Lijepe riječi su ukras

Pa koja stoka

Pitam se koja stoka ima pravo u našoj Državi da se ponaša i zabranjuje nama u našoj pradjedova i da nam brani podizanje munara.Dijete.mu mrtvo ****no ma ko god je zapečatio Trebamo sve ***

Erovid

Naravno da treba dzamija dole. Ljudi moraju ici u HR u Dubrovnik da bi obavili dzumu. Prekidaju odmor zbog toga. Najgori su mi ovi idioti sto takve gluposti uopste i pitaju. Oni sto ne klanjaju vazda prvi polete da prokomentarisu oko namaza

Etovid

Niko ne pravi dzamiju na vlaskoj zemlji vec na svojoj.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Port

Na ovom portalu više publike iz Srbije i Hrvatske nego iz BIH?

Lijepe riječi su ukras

***

RUSITE TO

ODMA TOLIKE DZAMIJE DZAMAHIRIJA

Po starom latinskom obicaju

Svi podrzavaju nanu Fatu, a sada ce drvlje i kamenje na Neumljane ka Mostar Slazi, zamuti, pa pljuni na drugog. Ova dzamija nije na tudjoj zemlji nego fasisticka opstinska vlast bez pravog razloga koristi poziciju da uskrati osnovno ljudsko pravo ljudima na njihovoj zemlji. Crkva je pravljena na tudjoj zemlji. Tu se gadis nane kako nema sirine da pokloni svojim katilima zemlju, a kad je dzamija u pitanju onda sabotazu predstavljas pravdom. Dzehenemski direku.

NB

Jazuk je rušiti tako lijepu džamiju daj te joj papire što prije!!

Beco

U Goraždu je bez ikakvih problema izdata građevinska dozvola i sagrađena katolička " Crkve blaženih Drinskih mučenica "u Goraždu gje ima jako malo katolika.

/ Najnovije