Vlasti u entitetu RS brišu 'rodni identitet': Evo kako će ovaj potez umanjiti zaštitu građana

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rođo

Ništa mi u ovom tekstu nije jasno ?

Ralle

Ovo ti je onaj zakon gdje piše da više dijete nema oca i majku, nego roditelja 1 i roditelja 2. Onaj zakon koji se kosi sa svim onim što smo do sada znali. Zato, bravo za vladu Republike Srpske. Ovakav zakon bi svi normalni trebali donijeti.

Haha

Mostarski Rođeni će imati manje prava u RS-u? Ili nećeš jedan dan moći biti muško a drugi žensko?

Bravo za ginekologe

***

Prelijepa je prakljača

U ovom lila šlafruku, nema dalje. Simbioza istančanog ukusa, elegancije, sofisticiranosti i intelekta, uistinu ......

Zaista slika kaže više od 1000 riječi ..

Kako Bog, ili priroda, kako god to zvali obilježi te gadove i izrode ljudske vrste normalno nije !! Pa tačno kad ih čovjek vidi padne u duboku depresiju kad shvati kojoj vrsti organizama pripada. Samo ti pogledaj faca i očiju im onih halapljivih, oholih i zatupljenih, gramzivih, beskrupuloznih, neljudskih i nehumanih.. I svaka generacija je sve odvratnija, unapređenija i savršenija u svoj toj svojoj odvratnosti. Pogledaj ti samo ovim kretenima glava! A identično i lokalno – kod nas na Balkanu. Počevši od 1990-tih i onog gadnog Bičakčića, Koljevića, Buhe, Trnke, magistra Mate Bobana (eki magistar), Ganića pa sve do današnjih Konakovića, Nikšića, Viškovića, Stevandića, Onog Eleka, Bećarevića, onog Džindića, Kojovića, onog ulojenog Kraljevića prljavog, Čampare, Bradare, Sebije, Forte, svinjolikog Zahiragića i Kapidžića ....Bože dragi sačuvaj, pa KAKVI su ovo ljudi, šta su oni, šta je ovo!!! Kakve su to samo neljudske nakarade i perverzne karikature iz najmračnije mašte i strahova, kao preneseni iz Danteovih stravičnih i morbidnih opisa... FUJJJJJJ !!!!!!

Pa super

Onda će mo pogane pse lakše izbaciti iz naše države.Jednom za uvijek se riješiti krmoslavaca genocidaša

A NE ZNAM ALI .....

U ovom šlafruku je zaista prelijepa ............

Ima ih u svim bojama

U ovom šlafruku je zaista prelijepa ............ ka A NE ZNAM ALI ..... Oduševila je svojim styling om kao i uvijek, promovira domaće dizajnere, nema omiljenu pozu i nije napumpala lice. Ona je prva dama.

Srb IN

***

Ljiljan

***

/ Najnovije