Vlasnik hotela u Jablanici priznao da je brutalno pretukao radnicu Enisu Klepo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo...

I šta sad? Presuda će biti farsa, uzet će u obzir priznanje krivice i pokajanje. I ovaj mekinjaš i smrad izvući će se sa simboličnom kaznom! A trebalo bi nekoliko godina robijanja, bez mogućnosti smanjenja kazne. Uz svakodnevni rad i privređivanje, a ne tovljenje i bildanje na račun naroda. Nakon odležane i odrađene kazne, u slučaju ponovljenog djela, kastracija i 20 godina po istoj recepturi. Takvi, beskompromisni zakoni i njihovo rigorozno provođenje- drugog rješenja nema.

Jad i smrad

Ma koja šuplja i priznanje, šatrologija da se na šupljiranje i glumatanje što jeftinije izvuče. Dvonožnog vepra iza rešetaka, u blizini najnasilnijih, ali ne prema djeci i ženama, pa nek mezeti nekoliko godina ono što je radio ovoj nesretnoj djevojci!

Miš & smradina

Nije upalilo sa odgađanjem pretresa, kofol radi zdravstvenog stanja ove smradine pa je sad naprasno pokajnik. Došao tobe, šta li????? Kazniti bez milosti i izmišljanja olakšavajućih okolnosti. Ali, ako je sudijama legla cifra od ovog uspješnog privatnika i retarda... Jer, ko još normalan ovdje vjeruje u naše sudstvo, tužilaštvo, policiju ku*** , palac?

DoDICKgenocidas

Za one koji nisu iz Jablanice i je znaju,Enisa je bila Amirova ljubavnica/svalerka i kada je Ines saznala jer je Enisa sve ispricala sve je puklo...elem...Ines sada zivi i Sarajevu,ostavila Amira a Enisa i Amir opet zajedno...ona ce prohvatiti pokajanje i tu se prica zavrsava. Lp za neupucene u ovaj slucaj.

Ale

Sadista ce dobiti do godinu dana i platit ce kaznu! to samo ima u Balkanskim vuko****nama!

/ Najnovije