Vladika Grigorije: Mladen se ubio zbog naše surovosti i nemilosrdnosti

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

/

Upravo zbog takvih trovaca kao sto si ti i tebi slicni ..Haj sad pricaj o junastvu koljaca Ratka Mladica nece li ti bit lakse….

Prometheus

Pope da ti radiš svoj posao kako treba i ljude učiš bogobojaznosti ovakvih stvari bi bilo daleko manje, Pope zakazao si baš, lako je sada pričati kada se zlo desi, a gdje si bio prije umjesto što vazite o ugroženosti naroda i prokletih zločinaca po katabujama, gdje si da vaziš o ugroženosti pojedinca, da poučavaš omladinu i ljude da se okane zla, mržnje, tiranije...

Sve sto je ispravno vladika kazao:

¨osjetljivost nije mana¨ Ostalo je sve glupost. Mladen se ubio zato sto je bio SLAB. Pokoj mu dusi i ljepse ce mu biti na onom svijetu. Ovaj svijet ovdje NIJE ZA SLABICE. Toliko je to lose mjesto da moras biti jak. Izmedju ostalog i nedodirljiv za drustvene mreze, ali ne samo to.

I piskaralo od Mladena Bursaca nesto preuzima

krivicu i to u ime ¨svih nas¨, kaze oprtosti Mladene svi smo krivi za tvoju smrt. Eh, pa vidis moj Bursacu JA NISAM! I nemoj u ime svih nas da govoris.

Ljiljan

***

Ljiljan

***

Ljiljan

***

Ljiljan

***

Ljiljan

***

Iskusio si..svaki petak

***

Ne pijem dok Paja vozi

Svi koji pišu ovakve loše komentare su nule od ljudi smeće ljudske i to sve tri strane

/ Najnovije