"Vlada sarajevske Trojke politički se obračunava s Hadžihafizbegovićem i Kurtom"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

treba sve sda kadrove poskidati, to su govna, lopovi, i seljacine, pogotovo ova islamisticka pijandura

samo metla

finansijski izvjestaji govore nesto sasvim drugacije bando mladomuslimanska

Pehlivan

Kriminalnoj organizaciji SDA, je u genima nelegalne radnje i nelegitimni funkcioneri na pozicijama. Zakon je jasan u pogledu uslova za obavljanje poslova na čelu jedne javne institucije. A tvrdnja da je D.Mustafić takođe u sukobu interese, aposolutno ne stoji. On jeste jedan od osnivača, ali već odavno je napustio sve organe u toj stranci, što je na kraju i provjerljivo. Ovaj smrad Emir, je svjesno slagao, da nije član organa, kriminalne organizacije SDA. Ljiga dvolična!

King

Na osnovu kojih paranetara moze GLUMAC bit direktor icega? Zna li on pravit bilanse i projekcije? Statistike neke? Sta zna osim naucit tekst napamet?

Hercegovac u Bosni

Tako to ide kad se sve pretvori u politiku. Nisu ni njih dvojica postavljeni zbog profesionalnih rezultata, stranka ih je postavila.Sad ih druga smjenjuje i odmah je progon.Jadno ,jadno. Interesantno koliko drame ,bespotrebno ,ništa nam ne znaci ,sto njih dvojica neće biti direktori.

Sabina Šabić

Mala bara a suša. Počele su se ribe meškoljiti u žabokrečini naše stvarnosti.

MrziteljPDA

Nadam se da ste jutros zaradili svoje sendviče majku li vam botovsku! I vi znate da Forto i Dinokijo stranački zapošljavaju i smjenjuju ali pljujete po drugima!

Peacemaker

To smece u ljudskom obliku, SDA, se naslo upirati prstom i prizivati ured za borbu protiv korupcije??!! Pa nema dovoljno jake kazne za vas, stoko papanska!!!

Recite covjeku

Halo ljudi, ima li iko (porodica, kolege, prijatelji...) da kaze ovom Alesu Kurtu da ne dozvoli da ga ovaj Lord prefrigano uvlaci u svoju kaljuzu i glib. Treba da se ogradi od njega i od svega sto ovaj predstavlja. Emir i Ales slucaj nemaju istu pozadinu, totalno su odvojene i potpuno razlicite dvije price. Sad kao KO SDA brani Alesa K.?! WTF?! Daj Ales, mnogo si ti pametniji od toga da ispadas neciji kusur.

Recite covjeku

Halo ljudi, ima li iko (porodica, kolege, prijatelji...) da kaze ovom Alesu Kurtu da ne dozvoli da ga ovaj Lord uvlaci u svoju kaljuzu i glib. Treba da se ogradi od njega i od svega sto ovaj predstavlja. Emir i Ales slucaj nemaju istu pozadinu, totalno su odvojene i potpuno razlicite dvije price. Sad kao KO SDA brani Alesa K.?! WTF?! Daj Ales, mnogo si ti pametniji od toga da ispadas neciji kusur.

Recite Alesu

Halo ljudi, ima li iko (porodica, kolege, prijatelji...) da kaze ovom Alesu Kurtu da ne dozvoli da ga ovaj Lord uvlaci u svoju kaljizu i glib. Treba da se ogradi od njega i od svega sto ovaj predstavlja. Emir i Ales slucaj nemaju istu pozadinu, totalno su odvojene i potpuno razlicite dvije price. Sad kao KO SDA brani Alesa K.?! WTF?! Daj Ales, mnogo si ti pametniji od toga da ispadas neciji kusur.

Bosanac

Baketov i sebijin SAVUDIN papak sdaovski

/ Najnovije