Vlada Republike Srpske mora samo ove godine vratiti zaduženje u iznosu od milijardu maraka

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ahahahaaaaaahaaaa

Srbuj makar slamu jeo... hahahaha.. I pad je let

***

***

***

***

Samo Pitam

Koliko je dužna FBIH

Google je tvoj prijatelj

Koliko je dužna FBIH ka Samo Pitam Na kraju 2022. godine učešće javnog duga Federacije u odnosu na ostvareni BDP iz 2021. godine iznosi 25,66 posto, a u odnosu na procijenjeni BDP za 2022. godinu oko 23,22 posto, što je znatno niže u odnosu na učešće javnog duga RS koje iznosi oko 43 posto. Slijedom navedenog, na kraju 2022. zaduženost Federacije po glavi stanovnika iznosi 2.986 KM, a Republike Srpske 5.633 KM HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

FUCGANIO

Neka se konvertiti samo nadaju da ce Republika Srpska propasti. Jadni vi u cemu vam prodje zivot. Mrznja ce vas unistiti. Bolje pogledajte istinu u oci i priznajte da je vasih samo 23% BiH. Zivkovicu kapa dole! ka Novica Zna se ko živi u mržnji još od 1389, mitološka bića, ono našlo da nekome spočitava a od vaše mržnje se još otkopavaju grobnice zlo Genocidno, para nema pa crknite, a ukrade li iz Federacije mrtav je!!!

Tuner

Papak ne kaze se “mira samo ove” nego “samo ove godine” i vidis li razliku?? Idi zavrsi osnovnu skolu trebat ce ti papak.

Sitnica

Neka krkan iz svog djepa plati taj dug to je za njega sitnica.

Leo2901

Šta je to za njih

/ Najnovije