Krivić: U toku sjednica Kriznog štaba KS, donose se nove mjere

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ma ne mogu da dočekam da čujem šta će pametnice da smisle....Bolje i da ne saznam.

ghost

"Vlada prevazišla sve glavne prepreke u funkcionisanju kad je u pitanju zdravstvo"!!?? Kako te nije stid da lazes tako bezocno?? Ljudi ne mogu dobiti niti jedan telefon koji im daju da se obrate ako imaju simptome!! To traje satima, ako imaju srece. Jedna nam je doktorica rekla, uzimajte paracetamol i sretno. Poslije dva dana okretanja telefona, dosli do doktorice u domu zdravlja koja nije ni pluca poslusala pacijentu, nego je jedva cekala da izadje!!! LAZOVE !!!

Bukowski

..pogledaj ti samo ove glave retardirane jbt ..... bez ikakvog komentara čovjeka ostavi sama spoznaja da je ova morončina MINISTAR PROSVJETE jbt ...

Una

..pogledaj ti samo ove glave retardirane jbt ..... bez ikakvog komentara čovjeka ostavi sama spoznaja da je ova morončina MINISTAR PROSVJETE jbt ... ka Bukowski Charlse, Bgt kakve veze ima glava, to jeste oblik iste sa tekstom, zdravstvom, kriznim štabom, pandemijom?

Bukowski

..pogledaj ti samo ove glave retardirane jbt ..... bez ikakvog komentara čovjeka ostavi sama spoznaja da je ova morončina MINISTAR PROSVJETE jbt ... ka Bukowski Charlse, Bgt kakve veze ima glava, to jeste oblik iste sa tekstom, zdravstvom, kriznim štabom, pandemijom? ka Una<< A kako nema, rijeko moja najljepsa? Zar stvarno misliš da neko s ovakvom fizionomijom lobanje raspolaže s bar minimumom intelektualnih sposobnosti za voditi, eto ti ih pomenu, zdravstvo, prosvjetu ili krizni štab? Da ne pominjem ono reklamiranje salama ili pašteta od strane pomenutog? Daj ba......

Bukowski

https://youtu.be/KeIgR9uoOGQ OVO referentan frajer za ministra? Bilo čega??

Anus Pravić

:)

Kazablanka

Kad skontas kakvi klosari odlucuju o nasim sudbinama.

/ Najnovije