Vlada KS odlučila: Od 12. aprila popuštaju se mjere, otvaraju se kafići...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tik Tok nacija

SBK od sutra mijenja policijski sat sa 20-5 na 21-5 sat. Sta znaci i kolika je razlika tog jednog sata? Jesu bili sigurniji ranije ili sada? Dali je virus iskljucivo nocna zivotinjka iz porodice vampira? Zdrav razum jesi tu da odgovoris?

Guest

Žali bože državu gdje vjera na prvom mjestu

.

Niko više ni ne pomišlja na logiku. Svi mogući sojevi su ušli kroz širom otvorene granice. Virus se raširio toliko da nema više zaustavljanja. Uzgajali su ga mjesecima i to je rezultat. Sada je jedini način masovna vakcinacija. Koje nema i neće je biti. Zemlje koje uspiju zatvoriće nam granice. Smrt, bolest, siromaštvo, geto. To nas čeka. Trajaće godinama. Godinama.

Sarajlija.

>>SBK od sutra mijenja policijski sat sa 20-5 na 21-5 sat. Sta znaci i kolika je razlika tog jednog sata? Jesu bili sigurniji ranije ili sada? Dali je virus iskljucivo nocna zivotinjka iz porodice vampira? Zdrav razum jesi tu da odgovoris? ka Tik Tok nacija<< Pa produžio dan a i tarifa struje se promjenila hahaha. Žao mi je vas u SBK-u niko o vama ne vodi računa.Finansijski ste slbi a FBIH je sve svoje obaveze prebacila na kantone. Sarajevski kanton opet gleda samo sebe kao da smo države u državi.Vi ste opet ,,dobri'' u odnosu na USK koji je potpuno ostavljen na cjedilu. Mene je stid kao borca da ja primam u Sarajevu dodatak a neko u drugom kantonu ne. Danas se MMF oglasio da za davanje kredita ne uslovljavaju vlade sa reformama PIO-a i socijalnim davanjima nego samo da se poveča potrošnja, a do sada je to bio izgovor vladi FBIH. što je borcima otela ratni staž i uslovila ga.

Mjera

Smanjio se broj umrlih na 82.u BIH Da Bog da pa snijeg zavalio dva metra . Čvrsto držimo treće mjesto u Evropi i Svijetu a oni opet ukidaju mjere .

N.G

Kod nas je sve inat.Treba zabranit nošenje maski isto pustiti slobodno da se održavaju parti kažnjavati one koji neće u kafiće.I odma bi svi nosili maske nebi bili puni kafići nema ništa

KLOSA

SVE DE RADI KAO U DRUGIM DRZAVAMA KOPIRATE ISTI GAZDA ZA SVE IZACE VAM OVA IGRA SA KORONOM NA NOS USI I OCI ZIVI BILI PA VIDJELI NI BOGASTVO VAM POMOCI NECE

tbjrb

znači u bastama nema korone a unutar objekta ima?!! od 21:00 krece virus da napada do 5 sati ujutro.poslije toga miruje?!! ljudi dobro razmislite prije nego se odlucite da primite vakcinu..dobro razmislite..imate pravo na izbor..sprema nam se veliko zlo

/ Najnovije