Vlada KS objasnila detalje mjera koje su usvojili: Trajno oduzimanje vozila, smanjenje brzine....

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prvo nelegalno. Drugo glupo. Trece neucinkovito.

Dakle nelegalno je da se zakoni donose bez parlamenta. Zatim je glupo jer to nece sprijecit mlade nabrijane kvazivozace da rade sto rade. Neucinkovito je jer ces mu oduzet staru krsinu koja vrijedi 1.000 KM, nakon cega ce on drugu kupit za isto toliko i jope nanovo.

Saucesnici

Vi ste saucesnici u ubistvima i sadasnja i prosla vlast. Jer dok maltretirate obicne gradjane ogranicenjima brzine i patrolama, pustate kockoglave, skrecete poglede, klanjate im se, i pustate ih da ubijaju. Za pocetak da pitate Sabinu Sarajliju sto one glavonje nisu iza resetaka koji su vec ljude poubijali. Ili da poapsite ljude iz tuzilastva i policije?!

Er

ZASTO SE NE ZAUSZMTAVLJAJU I KAZNJAVAJU VOZACI KOJI NE UKLJUCUJU ZMIGAVCE KOD SKRETANJA ILI SVJETLA TOKOM DANA PA I KROZ TUNELE. OPASNOST VREBA. PROLAZE KROZ ZUTO I CRVENO KOD SKRETANJA LIJEVO ILI DESNO, NIKO IH NE OPOMINJE. OSTRE KAZNE I ZA OVE PREKRSAJE.

Gogo

Budaletine, ma kakvo smanjenje brzine sa 60 na 50, pa nije niko vozio 60 km/h pa nekoga ubio, nego je vozio 100km/h, pa je tom što je vozio 100 svejedno da li je ogranicenje 50 ili 60!

Ask

Samo Zenica, koliko prekoračis toliko dana. Pa da vidimo ko će stisnut.

Jole

Ma ja...vama je bitno da se budzet puni..i preko cijih ledja?onog sto je slucajno zaboravio upaliti svijetla ili nesto slicno a ovi trkaci opet po svom....

Sarajevo

Smanjivanjem ogranicenja necete nista dobiti. Kakvi su to retardirani prijedlozi?? Povecajte kazne, oduzimajte vozila, zatvorite siledzije... Kakvo ogranicenje brzine, sta to znaci bahatom debilu??

Kako ce...

...vas citav grad zamrziti, je li moguce da nemate toliko *** a i mozga??

/ Najnovije