Vlada KS obišla ASA bolnicu: 'Stvorit će se radna mjesta za domaće stručnjake'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muk

Bolnica ce biti samo za bogate politicare i poznate bogate licnosti a radice medicinski radnici koji ce napustiti drzavne bolnice, a koje smo svi skolovali. Tesko vama sirotinjo. Evo i ovi iz kantona su se skolali na teret drustva a sada sve uzimaju od istog.

King

>>Bolnica ce biti samo za bogate politicare i poznate bogate licnosti a radice medicinski radnici koji ce napustiti drzavne bolnice, a koje smo svi skolovali. Tesko vama sirotinjo. Evo i ovi iz kantona su se skolali na teret drustva a sada sve uzimaju od istog. ka Muk<< Upravo!

333

Ma dajte, prestanite sa tom supljom. Niko nece privatno zdravstvo, znamo svi kakvo je to tek smece, i kakvi su rezultati privatnog zdravstva unutar javnog po zapadu (jako losi, hint). Drugo, postoji razlog zasto se svugdje cuvaju Klinicki centri - jer jedino u velikom i kompleksnom sistemu koji radi u javnu korist moze istinski da se razvija medicina. Ili se ASA bolnica misli baviti recimo djecijom fibromijalgijom? Ili nekim drugim rijetkim oboljenjima? I neka vas djavo ne nosi da ih stavljate na budzet. Hocete slobodno trziste? Neka se takmice.

Tatar

Da ste predstavili cjenovnik usluga vidjeli biste da je ona kao takva daleko za 90%domaceg stanovništva.i što će nam kao takva

aaaaa

znam nekoliko uposlenika ,sve "sami stru*njaci" nikada ništa nisu nradili niti znaju raditi ,!!!Ako su svi kao oni ,biće krasno liječiti se tu !!! Bumo vidjeli

/ Najnovije