Vlada KS: Nabavit ćemo dodatne količine gasa po četiri puta većoj cijeni

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komentar

Malina gas li !? E moj narode moj ……

JA1

Nesposobni lažove podnesi ostavku !!

Fudo

Zašto ste Forto zanemarili upozorenje Energoinvesta da trebate naručiti dodatne količine gasa. Sram vas bilo nesposobnjakovići trebate svi podnijeti ostavku. Nije narod zaslužio da nam ovo radite u sred zime !

Bagra

Na osnovu cega je Energoinvest izracunao cijenu za dodatni gas. I kako to da Arcelor Mittal moze imati prednost nad gradom???

Guest

ma hajde...scenario 1. zaprijeti 2.jao nase srece...uh 3.naplati ...otmi Smislite nesto novo...ovo je podosadno postalo...

071

Znači, SDA sve zakuhala, kao i obično.

Re Bagra

Auuuuuuuu koja si ti panjina. Glupane glup si za medalju !

Zasto

Auuuuuuuu koja si ti panjina. Glupane glup si za medalju ! ka Re Bagra Koji argument imas za svoj komentar?

JA2

Gost mi je oteo nick JA1 potpisuje se kao i ja. Nisam nista bolje ocekivao od SDA kretena

Fortisimo

Tako je to kad ministri hojnaju po Dubaiju umjesto da rijesavaju realne probleme.. Plin se rijesava na vrijeme ne ceka se da ga zavrnu.. Raja ocekuje kapitalne investicije a ovi ne mogu s milijardom obezbjediti osnovne stvari odvoz smeca, plin...

Porfiricus Geneticus

Ma nemoj 4x nego najmanje 8x da se dobro naparite Forto panju glupi!!

JA1

Sve ovo nama radi SDA, pokusava nas zavaditi sa ostalim kantonima, energoinvest je njihova kompanija koja otvoreno laze na sarajevogas i fortu. Mozes SDA al samo do oktobra, sjeme vam se zatrlo. Jedino me strah da SDA izdajnici ne naprave treci entitet sa HDZom.

071

@JA2 Ma znamo JA, vidi se da je neki SDA glupak uzeo tvoj nick.

Bagra sda

Gost mi je oteo nick JA1 potpisuje se kao i ja. Nisam nista bolje ocekivao od SDA kretena ka JA2 Prokuzeni su misle jadni da niko ne cita komentare i da smo nepismeni ko oni, pa ti najednom obozavas sda haha.

Ask

Blago onom što je otišao iz vukojebine.

Maktub

Tako je to kad ministri hojnaju po Dubaiju umjesto da rijesavaju realne probleme.. Plin se rijesava na vrijeme ne ceka se da ga zavrnu.. Raja ocekuje kapitalne investicije a ovi ne mogu s milijardom obezbjediti osnovne stvari odvoz smeca, plin... ka Fortisimo Ti kvazi ministri su vecinom bili fukare pa im je Dubai ono: nasla se svinja u cem nije bila. Mi iz pristojnih gradjanskih porodica smo o svom trosku obilazili svijet dok su oni ko djaci pjesaci pokusavali nesto nauciti, ocito neuspjesno. Sta ces, birali ih isti takvi.

Guest

Hoće junaci da rješavaju državna pitanja i probleme a nisu u stanju da riješe probleme Kantona. I vidi čuda na svako pitanje koje im se uputi oni imaju spreman odgovor "a respiratori i Asim". Možeš da zamisliš da Konaković komentariše i hoće da mijenja ustav. Stvarno taj DIF daje široko obrazovanje pa mu predlažem da se zaposli na hirurgiji kao hirurg. Čovjek zna i mijenja sve iz temelja. Sačuvaj nas Bože od prokletog šejtana i trojke.

Jogi

A zašto je sada cijena plina na granici 1600USD ili 4X veća?

071

@Fudo Preispitaće se i ugovori Energoinvesta, i prelazak na turski tok, i struktura uposlenih u Enrgoinvestu, ne boj se. Uglavnom, i bebe znaju da je ovo SDA maslo.

Brko

Blago nama kako upravljate državom. Ako ne preberete ove krpelje u svim firmama koje sišu krv narodu dok plin ne dodje do radijatora nečemo ni proljeće dočekati.

/ Najnovije