Vlada KS i EBRD potpisali ugovor: Utopljavaju se vrtići, škole i fakulteti

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

aaa zgrade

utoplite zgrade izgradenje 1970 majmuni

Gošća

Dok svi malo čopnu, malo vlada, malo direktori škola, i svi u procesu, najmanje će biti prozora i vrata na školama... Naša posla - nasa stranka

Mirko S. Kojotovski

Bravo za projekat. Otkako je utopljen jedan dom zdravlja sada i zimi drže otvorene prozore. Treba uzeti kredit za mjerenje utroška toplote za svaki stan posebno, te prebacivanje dvocijevnih sistema na jednocijevne u zgradama a prije toga provjeriti kvadrature i projekte stanova.

novi izvor za utaju sredstava

pa ce umjesto utopljavanja sa debelom izolacijom tipa stiropora 15 cm, uraditi samo fasadu direktno malterom na zgradu i ustinuti pola para.. ispod onih kobajagi sigurnosnih zastora se ne vidi da li su stavili stiropor ili nisu.. treba samo pregledati zgrade koje su se ranije "utopljavale"

/ Najnovije