Vlada Federacije raspustila ad hoc timove za nabavku vakcina

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Bošnjaci zaslužuju degenek najžešći no treba imati na umu i ove što shede tik do Fafila! Organizirati se na njihovom nivou i zbrisati sve!

Mirko S. Kojotovski

Ad hoc tim istražio i vidio . Nema ništa , nestalo. Sreća pa je vlada donijela odluku o kontroli cijena i marži od 31.12-2020 godine kada je već sve poskupilo. Samo mi nije jasno kako to 90000 radnika hrani pola miliona stanovnika ? Ili meni matematika slabo ide ili im je upao virus u one laptope. Eno Drljača nešto rukom tjera. Više se boje udruženja privrednika nego NATO-pakta.

Ma što bi on kontao i naprezao ono maleno zrno svog nemozga,

uzalud da napreže par ćelijica, ako ih previše napregne, postane opasno jer kapacitet kakav ljudi krije ova glava, nažalost može da pregori, ako se baš jako zamisli il zamašta. Zato bez prijeke potrebe naš premijer Dilfalus ne misli nikada o kvaliteti života i ostalim nebitnim problemima glupog stanovništva koje predstavlja niži tip u odnosu na više bogove koji lebde u političkim visinama. Ali prvo da se razumijemo, nije on otpočetka dovoljno plaćen za svoj nerad i nemar, pa da uz to još mora da misli, on je naravno najbolji u tome da smeta u svemu i ako može što više da oteža i zakomplikuje, podrazumijeva se da usporava napredak i kad god može poželjno je da unazađuje Federaciju, krađama, prevarama, nesmotrenim i nepromišljenim odlukama, jer mu se može, i usput malo i ukrade haj Boga ti, sve je za nesposobne premijere poželjno i dozvoljeno.

/ Najnovije