Vlada FBiH donijela odluku: Ovo su naredbe Kriznog štaba

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Ma zatvarajte više sve! Ko ne nosi masku na ulici treba ga kazniti kaznom od 500KM ili ga zatvoriti! Nevakcinisane kupiti kombijima Policije po ulicama i silom vakcinisati u Zetri! Ukinuti Internet pristupe svima koji su nevakcinisani! Nevakcinisanima konfiskovati telefone i sve elektonske uređaje! Bar sljedećih 14 dana, oni su najkritičniji! ODMAH!

Foxx

Ma zatvarajte više sve! Ko ne nosi masku na ulici treba ga kazniti kaznom od 500KM ili ga zatvoriti! Nevakcinisane kupiti kombijima Policije po ulicama i silom vakcinisati u Zetri! Ukinuti Internet pristupe svima koji su nevakcinisani! Nevakcinisanima konfiskovati telefone i sve elektonske uređaje! Bar sljedećih 14 dana, oni su najkritičniji! ODMAH! ka Zong - ti si ozbiljno retardiran jarane .....

epidemiolog

zašto vlada ne ispita informacije koje dobiva od kriznog štaba. zašto ne formira komisiju ili pošalje inspekciju koja će provjeriti navode o smrtnim slučajevima i broju hospitaliziranih odnosno provjeriti tačnost "indikatora"

Misho

Ozbiljne posljedice rata PSPT sindrom ili nesto sto treba dijagnosticirati kod pojedinih koji zagovaraju bilu kakvu primjenu sile! Bavi li se iko lijecenjem i poboljsanjem protokola lijecenja? Mozda spasimo bar neke zivote!

Profa

139,3 slučaja na 100.000 je u prevodu 1 pozitivan na 718 testiranih....

Jole

Bitne su informacije i zakljucci..nigdje naredbe!!!

Prisilno vakcinisat nevakcinisanu gamad fatat ih ko kerove po cesti i odma prisilno vakcinisat na licu mjesta nema hos nes

Prisilno vakcinisat nevakcinisanu gamad fatat ih ko kerove po ulici i odma prisilno vakcinisat na licu mjesta zbog njih nikad da ovo prodje,oni su krivi za sve prenose virus hodaju kliconose,prisilna vakcinacija jedino rjesenje odma neka stupi na snagu i maske stavit obavezne da se moraju i u kuci nositi!

Xxl

Ma zatvarajte više sve! Ko ne nosi masku na ulici treba ga kazniti kaznom od 500KM ili ga zatvoriti! Nevakcinisane kupiti kombijima Policije po ulicama i silom vakcinisati u Zetri! Ukinuti Internet pristupe svima koji su nevakcinisani! Nevakcinisanima konfiskovati telefone i sve elektonske uređaje! Bar sljedećih 14 dana, oni su najkritičniji! ODMAH! ka Zong - ti si ozbiljno retardiran jarane ..... ka Foxx<<da ti staljin nije deda,il te mozda pravio mengele.

Boom

Ma zatvarajte više sve! Ko ne nosi masku na ulici treba ga kazniti kaznom od 500KM ili ga zatvoriti! Nevakcinisane kupiti kombijima Policije po ulicama i silom vakcinisati u Zetri! Ukinuti Internet pristupe svima koji su nevakcinisani! Nevakcinisanima konfiskovati telefone i sve elektonske uređaje! Bar sljedećih 14 dana, oni su najkritičniji! ODMAH! ka Zong<< Slažem se za novčane kazne. A ostalo treba da urade ko Svedskoj ko nije vakcinisan nemogu doktoru, kupovinu itd. U ovo ne spadaju oni koji se ne smiju vakcinisat radi alergije il radi opravdanih razloga

/ Najnovije