Vlada FBiH odlučila: Kupujemo 500 hiljada vakcina Sputnik V

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Čitam na drugim portalima u uži krug ušla i kompanija sa engleskim imenom koje u prevodu znači "gljiva" .. ima Fadil dobro iskustvo sa Malinom ..

-

Po kojoj cijeni mamu vam ga....

Sensei

Uzasna greska..potrovacete i ovo malo nas sto nas je ostalo ovde

fuj

kupujete vi k***c sad, nadam se da ce vam narod dobro zapamtiti ovo, prokletnici

KLOSA

ZASTO GRADZANIMA NE KAZETE OTVORENO I KAD SE VAKCINISU DA CIRKUS KORONA NE PRESTAJE DA CE SE NASTAVITI SA JOS DRASTICNIM MJERAMA JOS NAJMANJE DVIJE GODINE SVE DOK NARODI NE POLUDE I POCNU SE UBIJATI IZMEDZU SEBE

miki

Ture i ruska boca cccc a ono nikada rusko sranje etc?! ;)

THOR

Uzasna greska..potrovacete i ovo malo nas sto nas je ostalo ovde ka Sensei Ne budi glup, prvo se informiraj. Casopis Lancet koji izlazi negdje od 1836, ne sjecam se tacno, pise da je ta vakcina najbolja. Zamoli nekoga da ti prevede i mani se paranoje.

MAKTUB

kupujete vi k***c sad, nadam se da ce vam narod dobro zapamtiti ovo, prokletnici ka fuj Da, prestrasno je da cijele porodice umiru. Majka i dva sina u desetak dana, dva brata, otac i sin. Ljudi stavite se za minut na mjesto njihovih najblizih. Izgubis jedno pa srce puca, zamislite troje, tri dzenaze u jednoj kuci u par dana. Uzas. Vratiti zlotvorima, ne vjerujte u njihove price.

krole

Ko misli putovati u EU, neće moći ako nije vakcinisan cjepivom s njihove liste kao što je Pfizer itd. Sputni V ne priznaju u EU.

Miki

Ma ne kupujte nista stoko nesposobna!!!sacekajte jos malo mozda vam opet neko podjeli sadake kao sto ste i navikli...jer ste vi stoka jedna nesposobna!!!!!

Mirko S.Kojotovski

Imaju dvije vrste vakcina Sputnik. Samo da ne dobijemo onu što te štiti 3 mjeseca.

/ Najnovije