Vlada FBiH upozorila na širenje lažnih vijesti: 'Pozivamo građane da budu oprezni'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ultravox

To njega brine a ne što ga se povezuje sa prijateljima, sa Honđama i Jablanici koji su godinama financirali SDP a ovaj im preko načelnika općine čuvao nelegalni posao. To je glavna veza, zato se on dan poslije nesreće zaletio dole da se odrekne prijatelja, svoju kožu sačuva i lafo da sistem funkcioniše onaj Ajnštajn Isak odmah izjave kao istražuje se, ovo ono...

Laxative

Danas vidjeh debelog Vojina Mijatovića kod fed parlamenta čeka ga vozač, Tuarega, odmah rotacija, to funkcija, to sila, to uništitelji socijaldemokracije i to finalni. Jad i bijeda iz limuzina i fotelja, samo ih Murphy još može voljeti, ono ni kod kuće više ne vole biti poštuju.

Nadimak...

Najlakse je tako sa jucer se zaduzili na berzi za nove milione...i da ovo nije lazna vijest jer je jano dostupan dokument na berzi...koga li i sta stitis,sta treba da prodje dok ovoliko mafijas

Jole

To njega brine a ne što ga se povezuje sa prijateljima, sa Honđama i Jablanici koji su godinama financirali SDP a ovaj im preko načelnika općine čuvao nelegalni posao. To je glavna veza, zato se on dan poslije nesreće zaletio dole da se odrekne prijatelja, svoju kožu sačuva i lafo da sistem funkcioniše onaj Ajnštajn Isak odmah izjave kao istražuje se, ovo ono... ka Ultravox

Loše

Pa nisam iznenađena da je baš lik premijera zloupotrebljen u ovakvom kontekstu. On često govori neistine, bez da trepne, i to su također lažne vijesti. Stavljen je u poziciju u kojoj građani toliko puta bili. Realno, ko bi povjerovao da će išta tek tako dobiti od vlasti?

Nešto se zbiva

Čaršija priča da premijer i ministar vanjskih, imaju pouzdane informacije čije su pare ulupane u beton na Trebeviću. Možda bismo ih trebali pitati o tome sad kad se sve zakolutalo..?

Fuuuj

Gledaj Neke Trenerke sto se uzortao sto je neko objavio da ce davati raji pare. Jbg naviklo se dizat kredite i trositi lova. Ko je vidio davati...to je bolesno da nekom das a ne otmes!

Telmor

Hahaha ko bi ovo povjerovao i da je istina. Nisu navikli davati , samo uzimati.

Nikšiću

Ma jaro nemaš brige, tebi ionako niko više ništa ne vjeruje!

/ Najnovije