Vlada FBiH se pohvalila: Nastavljen rast naplate poreza i doprinosa

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JOSE

IDI OTE OTE IDI OTE OTE OTE SVE OTE IDI OTE...

Objektivan i nepristran

Cekajte, je li bi ovo trebala bit... kao pozitivna vijest??

Katy

Oni su grofovi , a mi kmetovi. Srednji vijek. Muzu nas na svim poljima.

Valter

Ovo je tuzno koliko je glupo i jos se ponose time, doslovno "ko bi rekao da ako povisimo poreze i pritisnemo ljude da cemo dobiti vise para u budzetu za stranacke bilborde".

superhik

Šta mi imamo od toga ?

,,,..HM,,..

Moraju rast cijene 300 % otisle gore, Normalno da ce i ubiranje poreza otici 3 puta gore.problem je sto psi na vlasti nevracaju građanima kroz pomoc.njih građani uopšte nezanimaju.bolesni idiot.

@hajtere

Sljede teški periodi za vas. Za vašu žalost će ekonomija u FBiH dalje rasti i taj rast će se ćak i ubrzati. Podržavamo Novalića.

@superhik

Imaš bolje puteve, škole, državne usluge itd ....

Ljuta Krajina sila nebeska

Ti si najveća budala koju je majka rodila.... I tvoj šef, naravno!

Habuhabuhabu

Onda ih smanjujte onima koji radnicima povećaju plate.

.,.pravda na vratima.,

>>Sljede teški periodi za vas. Za vašu žalost će ekonomija u FBiH dalje rasti i taj rast će se ćak i ubrzati. Podržavamo Novalića. ka @hajtere<<mozda i vasim famelujama dolaze teska vremena,ko zna.vidjet cemo.

AsAsova

Cista lopovska otimacina.. Ovaj izdajnik jos uvijek raspolaze nasim parama.. Zemljo otvori se...

Guest

Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati. Reče mudri Meša.

/ Najnovije