Vlada FBiH odobrila firmama 1,1 milion KM za doprinose: Ovo su i ostale odluke

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Koji idiotizam od ove mafijaske skupine.Neko nema marke primanja a nekom se pune đepovi.gryde tako dobile s vrha drzave,a evo i federalna mafija im dala od sebe.Vjerovatno od straha hdz stranke.a ovi na birou mogu pocrkati od gladi,ni marke mjesecno.sta mislite kakav je zivot bez ikakvog primanja,to znaju samo lhudi u ovoj lopovskoj zemlji.u kojoj bogsti uzimaju i socijalu.

Preporuka

Vlada Federacije treba dogovoriti sa onim susjedima Tariguzije koji u pomenutu remetilačku tvorevinu dovode cijevi nafte i plina da zavrnu dotok pomenutih energenata beogradskom režimu sve dok nebudu migranti naseljavani u Beograd.

seljacku

.

Prioritet (preporuka broj 2)

Vlada Federacije treba dogovoriti sa onim susjedima Tariguzije koji u pomenutu remetilačku tvorevinu dovode cijevi nafte i plina da zavrnu dotok pomenutih energenata beogradskom režimu sve dok nebude doveden FRONTEX na onaj dio istočne granice BiH od zone Štrpci (poznat po genocidnim radnjama) pa sve do tromeđe između BiH, Hrvatske i Vojvodine.

Ja i

Kakva crna vlada,ovo je mafija 100%

/ Najnovije