Ovo su nove mjere u Federaciji BiH: Stupaju na snagu sutra

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Zašto se poslodavcima ne preporučuje da uvedu rad od kuće kao u Hr?

Guest

Ako ne može u zatvorenom biti više od 30 ljudi onda moraju uvesti rad od kuće

Ja,iiiiii

I sad bi ja kao građanin trebao mafiju slušati.Do podne optuzenici,od podne vlast,niste vi normalni.ovo je dno dna,Fadil mafijaš naredio,bože nas sačuvaj.

zong

ma, kakve ba mjere, divlji Istok...rat je jedina normala

Azazel

Cudno se nove mjere poklopise sa 96 milja Moderne hehehe, idemooooo sheeple

Damianusdarcus

Taman kad su se bošnjaci počeli okupljati zbog rušenja države, oni donesoše mjere... aha!

071

Predpostavljam da su ove brojke naučno zasnovane?

Covjek

Samo mlatite praznu slamu, kao i do sada. SELO GORI A BABA SE CESLJA.

bong

Nece se situacija ovdje smiriti sve dok postoje nevakcinisani debili

Dervo

Sad krece degenek. Ko mi zaisce bilo sta, u samoodbrani branim svoju slobodu. Spreman sam i roknut, samo se igrajte

Ivermektin

Fašizam sa očekivanjem represije. Izgleda da je glavni fašista Čerkez a Novalić glupan koji je sve uradio kako su mu dostavili, od respiratora preko zatvaranja i svoje vakcinacije i sada ovih suludih "mjera". Vpt je nacizam. To normalnom čovjeku ne može pasti na pamet. Podaci iz država koje su ranije počele pokazuju da se vakcinisani i više razbolijevaju i više umiru. Kod nas je počelo kasnije ali se počinje vidjeti. "Iznenada umro" samo se sakrije vakcina. Para nema, pojeo kriminal i krediti, pa ni penzija neće biti. Zato je ideja pobiti na fin način, sami da uzmu iglu.

ja

Ocekujte tuzbu od Mirnesa BOSANSKOG LAVA

209

Hahaha. Lol!!!

Salih

Imaju li kakve mjere protiv divlja ja cijena ne zato sto politicari vlasnici trgovac kih lanaca zivi mrtvaci bez duse i vjere pa glasajte za iste debili BIH

Salih ba

Imaju li kakve mjere protiv divlja ja cijena ne zato sto politicari vlasnici trgovac kih lanaca zivi mrtvaci bez duse i vjere pa glasajte za iste debili BIH ka Salih Gdje ti je glagol u recenici? Sintaksa? Nista. Morfologija? Nista. Haj' nam opet napisi. U nacelu uz tebe sam. Ne smijem vise u granap.

/ Najnovije