Vlada FBiH: 8. oktobar Dan žalosti u Federaciji BiH

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

87onb

Bilo je i vrijeme. Nesreća se dogodila sa četvrtka na petak tj. u noci sa cetvrtog na peti oktobar a oni tek danas donijeli odluku o Danu žalosti za sutra osmog oktobra. Vjerovatno druge obaveze ? Izbori? Općina Jablanica je donijela odluku još šestog oktobra o Danima žalosti od tri dana šesti ,sedmi i osmi oktobar.

071

A sto se tice ministara iz RS-a u drzavnoj vladi: autonomnost se dokazuje odgovornim ponasanjem i ozbiljnom ekonomskom i razvojnom politikom. RS propala kao kauc, ostalo mozda 650 000 Srba od kojih pola gladuje, a jedna cetvrtina radi u Federaciji. Nema jedne ekonomske grane koja nesto ozbiljno doprinosi. I Aluminu prodali Dzambicu da bi im pomogao u pokrivanju kradje posljednjih izbora. Izbori juce su po razmjerama kradje, paljenja auta, upravljanja iz Beograda, upliva mafije, bili na razini Turkmenistana. Mala crna rupa. Samoopstojnost se ne dokazuje blokiranjem proglasenja dana zalosti na drzavnom nivou. To je onako bas demostracija jada i nemoci. Bice zabavno kada vam budu trebale, opet, drzavne garancije za neki kredit. Ono, stvarni zivot, odrasli ljudi....a ne papci, narkomani i jad koji bi radio kao portiri da im nije zabogamilog zastite komedije od etnickih grupa.

/ Najnovije