Vjerovali ili ne: Pokrenuta "humanitarna akcija" za pomoć porodici Dodik

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laz

Nista drugo neznas nego omandijati te debile u klupama,zalosno ko predvodi narod...fuj

Mudonja

Kačevanda će se prvi priključiti I obaviti familijarno đuturile pričešćenje s guza kako to nalaže njihova krivoslavna svetosavska sekta!

Duduk

Hahaha ovo je u onaj fazon spasavanje privatnika Rahmana

Duduk

Joj jeste ljudi puni mržnje vi samo znate vređati i prosipat govor mržnje

@Brato

Kačevanda će se prvi priključiti I obaviti familijarno đuturile pričešćenje s guza kako to nalaže njihova krivoslavna svetosavska sekta! ka Mudonja << Pa to je tvoja bivša vjera pitaj svoje

Hugo

Kačevanda će se prvi priključiti I obaviti familijarno đuturile pričešćenje s guza kako to nalaže njihova krivoslavna svetosavska sekta! ka Mudonja Idiote, imate i vi svoje pedofile, a osim toga islam se pojavio vise od 600 godina poslije krscanstva pa ti vidi ko je pravi vjernik a ko dotepenec u vjeri. Osim toga puno ste likova uz Biblije uzeli, jer je 600 godina bas puno. Stoga mars pod kamen iz koga si ispuzao.

Mudonja

Kačevanda će se prvi priključiti I obaviti familijarno đuturile pričešćenje s guza kako to nalaže njihova krivoslavna svetosavska sekta! ka Mudonja Pa to je tvoja bivša vjera pitaj svoje ka @Brato<<NE DO BOG DA SAM SERV/SLUGA ODMAH BI SE UBIO!!

Uh jadni vi.

Bolesni debil,lopov.ovo je isto izjavio i bakir lopov,kako zivi skromno i slabo,a on i zena zajedno mjesecno dobiju preko 10 hiljada maraka.to je posao i bezobrazluk i cirkus i sprdnja s narodom.

Dudek Krivousti Njofra

Nedaj se DODO SAMO NAPRIJED za HRVATSKU STVAR....svi su oni gori CETNICI od tebe

Jole

Ma jarane ako se nakupi kakvih para sve ce to Dodo da pokupi...dzabe sve kad su mu pare drage

Senka

Dosegli smo dno po svim segmentima...ne samo s Dodikom, već svima koji kroz ove godine vode ovu državu.

Genocidasi

Tri debila i imbecila ,nek idu da rade nešto nek idu narodu da sijeku drva nek kreće nek čiste stale čuvaju babe .nek zarade .Nek im da Danilo Vučić hahahaha.

Dla

Pa što ti sin ne ide van kao što su sinovi I kćerke ovog naroda otišli?

Uf

Kakav idiotski portal, a još idiotskiji komentari! Nikakvo čudo što ova idiotska tvorevina, zvana BiH, ne može funkcionisati, kad ima ovako glupe stanovnike!

/ Najnovije