Vjernike iznenadio spomenik poglavaru pravoslavne Crkve: Patrijarh ili predator

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hugo

Jel se ono Dodo iskrivio, ko gleda on kao veliki poznavalac kiparstva i slikarstva. ? A 'skulptura' je, da se ljudima salijeva strava. Koliko je to cudo placeno da mi je znati.

Odlican

Takva i jest crkva Drakulinih potomaka, sadizam i pederastija.

Zoma

Svetosavski predator

Hugo

Takva i jest crkva Drakulinih potomaka, sadizam i pederastija. ka Odlican Ti si glup. Caca ti je Drakula. Kako se Boga ne bojite kad hulite na tudje svetinje? Vraca se to. Ja ne mogu zamisliti da nesto ruzno kazem protiv bilo cijih svetih. Prvo jer postujem i tudje, a drugo jer se bojim osvete. Nemoguce je da ste tako plitkih umova. Od koga nastadoste tako pokvareni?

JA1

Takva i jest crkva Drakulinih potomaka, sadizam i pederastija. ka Odlican Ti si glup. Caca ti je Drakula. Kako se Boga ne bojite kad hulite na tudje svetinje? Vraca se to. Ja ne mogu zamisliti da nesto ruzno kazem protiv bilo cijih svetih. Prvo jer postujem i tudje, a drugo jer se bojim osvete. Nemoguce je da ste tako plitkih umova. Od koga nastadoste tako pokvareni? ka Hugo<< Nisam primjetio da se zalis kad govore ruzno o dzamijama. A uostalom svi vi vjernici ste inace plitkog uma, nista cudno

Koel

Hohohohoho koje pisanje po vjerskom lideru cetnika hohohohoh

I

Procitas komentare i zapitas se, pa sto nas tjeraju da zivimo kao zajedno, a niko nikog otjerat ne moze, to sto su neki tokom okupacija postajali druge vjere, pa bi sad to gumicom pobrisali kad su bevina, ne daje za pravo da misle da je sve njihovo, a mrze toliko da je deguyantno vise pricati o zajednickom zivotu.

MrziteljPDA

Ma isti je kao onaj metuzalem matori Pavle. Umjetnik ga je baš dočarao

/ Najnovije