Višković odgovorio Izetbegoviću: Kakav NATO, kakvo Brčko, to je muzička želja

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja ove volusine jbt .....

Kako je samo elokventan, inteligentan i obrazovan ovaj gospodin, nevjerovatno fkt .....

Koel

Tebi ce sipa dohakati jos malo ne treba nato za tebe sta si se prepao

Guest

Zar strane trupe nisu ostale u BiH od 1995??? Nemas koga da zoves,one su vec tu, jer mi smo protektorat.

registriran

Nivo djeteta od 5 godina. Kada nesto komentira. Inace, srpski Smrad.

Guest

Rece Viskovic..covjek kojeg treba privesti i pitat sta je u Srebrenici radio u julu 95 godine

Pehlivan

Dokumenti, izvođeni kao dokazi u postupcima haškog tribunala, jasno kazuju, da je Radovan(pazi mu samo imena) Višković u julu 1995, imao ne tako malu ulogu, u izvršenju genocida. Ovaj fakt ne treba zaboraviti, i svaki put kada se ova njuška pojavi u bilo kom mediju, obavezno mu nabijat na nos.

OHR

Dodik gradi. Konvertit Zivkovic blokira, zavadja i prijeti ratom.

Atiitvoj

A,ti i tvoj vlasnik dodok nemate muzicku zelju nego komadati BiH i gradjane kao sto si i sam to radio prilikom agresije na zajednicku nam drzavu.Ocito ti se svidilo klat,silovat,pljackat i rastjerivat Bosnjake,pa bi to opet radio.To nije muzicka zelja nego je stvarnost koju prizivas.

Upravo ste opisali jedinca Sina

Kako je samo elokventan, inteligentan i obrazovan ovaj gospodin, nevjerovatno fkt ..... ka Ja ove volusine jbt ..... Bravo gospodŽo!!!

AB

Srbi i Hrvati trebaju prihvatiti državu BiH i Bošnjake kao većinski narod, a ne da ovako lažeš Viškoviću kao pas ! NATO će doći da vas spašava kao 95 godine !

#

Srbi i Hrvati trebaju prihvatiti državu BiH i Bošnjake kao većinski narod, a ne da ovako lažeš Viškoviću kao pas ! NATO će doći da vas spašava kao 95 godine ! ka AB Koga je nato spasavao 95.? Nisam te bas shvatio

Aa

NATO I TO POD HITNO JER VAMA NIKADA NIJE VJEROVATI.

Tragicno

Tzv predsjednik manjeg bosanskohercegovackog entiteta tj. okupiranog i etnicki ociscenog teritorija drzave Bosne i Hercegovine pokusava biti pametan! Bruka i sramota!

@AB

Srbi i Hrvati trebaju prihvatiti državu BiH i Bošnjake kao većinski narod, a ne da ovako lažeš Viškoviću kao pas ! NATO će doći da vas spašava kao 95 godine ! ka AB<< Da e šta biarbih postigla da nato nije bacao bombe po polažaju arbih ma došli bi i do srbije

Guest

Guest A tvoja ce se pjevati: Oj drugovi jel vam zao rastanak se primakao.....

Azazel

Kaze ovaj akademski obrazovan krmak, 'on je brezobrazan' mars u pm cobansku

/ Najnovije