Višemilionski švicarski račun bh. carinika: Odakle Janku i Jovanki milioni KM?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Pa istraživačko novinarstvo krene od onih vrelijih i društveno korisnih tema kao što su trgovina ljudima ili, ne daj Bože, djecom pa drogom ili oružjem i tako redom. Neko bi te pare dao i da nesmetano ulazi ili izlazi iz neke države i prenosi šta hoće i gdje hoće. U kom grmu leži zec?

Hju

Dobro je, carinski rekorder ipak ostaje Čaušević sa nedostižnih 16 nekretnina.

Apsi

Reci droga ne

Habuhabuhabu

Dobro je, carinski rekorder ipak ostaje Čaušević sa nedostižnih 16 nekretnina. ka Hju Možeš imati 17 kolibica i tri nebodera. Treba se to detaljno ispitati i popisati da bi se poredilo.

Habuhabuhabu

Reklo bi se da je njima ipak trebalo nešto uzbudljivo da malo začine brak.

TO IZETBEGOVIC IMA RACUN U TURSKOJ

NA SIGURNOM STO JES JES SIGURNO TURSKA SIGURICA

TO IZETBEGOVIC IMA RACUN U TURSKOJ

NA SIGURNOM STO JES JES SIGURNO TURSKA SIGURICA

TO IZETBEGOVIC IMA RACUN U TURSKOJ

NA SIGURNOM STO JES JES SIGURNO TURSKA SIGURICA

Opa

Radili za dodika I covica budale

/ Najnovije