Više od pola milijarde KM dodatnih sredstava za ubrzani privredni rast i zdravstvo

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kad se probudimo

vidjećemo da fudooki samo izgleda kao glupan . fudil je pokupovao sve fabrike koje su išta vrijedile , rasturio radnike , pokupio lovu od fondova i već je milioner .ko je glup ?

fudil

i ove pare za poticaj , nećete vjerovati , fudil je namijenio najviše sebi

vb

Pa zar ovaj ljaljan više nije u muriji jbt??

Kriminalac! Prije prijepodne u sudu odgovara za pljacku, poslijepodne pljacka

.

Eh taman ovako!

. ka Kriminalac! Prije prijepodne u sudu odgovara za pljacku, poslijepodne pljacka prije podne u sudu odgovara za pljačku, poslije podne pljačka!!!!

Salko

Bravo premijeru. Sano hrabro. Primjer kako se moze u nemogucim uvjetima napraviti pomak i progres.

NAJBOLJI PREMIJER FEDERACIJE IKADA!

Iza vas su REZULTATI.Dusmanima ste kao takav"trn u oku".Mnoge evropske,mnogo bogatije zemlje, nisu ovako dobro savladavale korona krizu kao vi.Mnogo je novih radnih mejsta koje ste nam obezbjedili(licno sam jedan od njih i imam redovnu platu od 900 KM i to je sasvim dovoljno za svakog normalnog covjeka.Imam svoju kucu, svoju zemlju,s voje auto,svoju bascu-i mogu lijepo da zivim jer nisam neradnik.Samo enradnici se mogu vaditi na to da se lose zivi.Ja zivim LIJEPO! @vb-VLASKA BALEGA-jeli ti dovoljan JEDAN KOMENTAR ujkane iz Nove Bile??????Svi komentari iznad su sa jedne ,tvoje IP adrese.

Mnogo nas je takvih..zato kazem"HVALA"SDP prokeltnici

@Najbolji premijer......JAKO MNOGO NAS JE TAKVIH, NEGO OVE NAPOLITANKE U BiH,ateisti,bez nacije, vjere, pripadnosti-oni su najbucniji, uvode nam jezik ulice u medije, u zivote ali izdrzo je Bosnjo i gore. Misli TROJKA da ne vidimo kakve karastrofalne stvari rade, kako koriste priliku za mjesec vlasti da nam promjene imena ulica, skola,trgova...bojim se samo da debili priznaju rs u skupstini BiH JER TO NIKADA NIJE UCINILA VLADA SA SDA na celu!Kakav je,takav je ali sa SDA sam se osjecao MNOGO SIGURNIJE i mirnije!Ovi mogu SVASTA da yrade (kao SDP kada je UKINUO zakon o povratku "na svoje ognjiste"-i dan danas nas Dodik na tom handri a situacija sa povratnicima nam je sve gora i gora. SDP je potpisao ugovore sa dvije crkve ali nije sa islamskom zajednicom,Ni dan danas nemamo ugovora sa drzavom.."HVALA" SDP ...ne daj Boze da zavladaju na 4 godine kada nam naprave ovoliko belaja i problema samo za par mjeseci!

XXXXX

Kakav privredni rast,na taj nacin pljackate drzavni novac,koji se sliva u đepove vasih tajkuna.Tajkuni su se razletili po gradovima i skupljaju radnike preko koji ce uzeti novsc s biroa.i mene su vec dva tajkuna zvala da radim kod njih ko hamal,ja sam radnik i zelim placu i prava radnika,a ne da budem podanik agama i begovima za sadaku od 400 km.nemojte im dozvolit da uzimaju novac s biroa za vas,to je kriminal,taj novac pripada ljudima koji su na birou i nemaju nikakva primanja.Ne nasjedajte na price kriminalaca poput ovog fadila lopova.

Guest

Guest Da li.mi moze neko objasniti da lopov koji krade na respiratorima u drustvu istih hoda po sudu zbog hamzi ga drp i on je premijer FBiH. Dajte malo poducite me o vasim zakonima da i je nesto znam hvala.

Glumac

Ovim Vladinim privrednicima korona dobro došla. Više prihoda sa manje radnika nego kad nema korone sa svim radnicima.

/ Najnovije