Više od 300 lovaca u Tesliću lovilo vuka - on uspio pobjeći

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vuk

Dzaba vam puske kad ste debilcine!

Ivan

Kako će ga uloviti kada su lovci alkosi,

Bijeli očnjak

Cijele armije lovaca u oba ova naša daytonska blentiteta! Kako uopće siroti lovci preživljavaju sezone lovostaja? Kada krene lovna sezona po šumama i gorama naše zemlje ponosne- klaonice životinja.

Vuk Stefanovic Karadzic

Sta drugo reci nego poagana ba li n ca d

Njih 300 i dvocifreni IQ

Tri stotine krvožednih, do zuba oboružanih retardinjosa, na jednoga vuka? Biti lovac- viši stadij ljudskosti ili...?

Lovačke priče

I 300 hrabrih lovačkih Spartanaca ulovilo je ukrudbeni lovački trofej- golemog KITIĆA.

Kad te voza dijagnoza

Uz sve ostalo, nakon rata, u Federaciji i RS-u svako selo, grad i nazovi grad ima eskadrone ovih psihopata- sa lovačkim dozvolama i s pješadijskom opremom koja je zahebanija od onoga što nazivamo Oružanim snagama BiH!

MrziteljPDA

Ma nisu lovci nikad bili pametni ljudi! Vuk je pametniji od njih 300! Nisu oni imali nikakvu šansu da ga ulove!

Vuk

Hvala Bogu, pa je uspio pobjeci. Ko ovim debilima daje dozvolu za lov uopste??? S kojim pravom??? Ko je to oredio da tamo neki debil moze dozvoliti drugom debilu da on smije ici u sumu i ubijati zivotinje?!?! Kavi retardi! Ubice, a ne lovci! Cuj lovci... Svasta.

Vuk

>>Uz sve ostalo, nakon rata, u Federaciji i RS-u svako selo, grad i nazovi grad ima eskadrone ovih psihopata- sa lovačkim dozvolama i s pješadijskom opremom koja je zahebanija od onoga što nazivamo Oružanim snagama BiH! ka Kad te voza dijagnoza<< Ne kaze se u Federaciji i RS-u, nego u Bosni i Hercegovini!!

TrixTrox

Vuče bjaži neka se oni uhvate kitića.

BASNA O LOVCIMA I LOVINI

U basni koja nije nikada ispričana, svim životinjama u šumama i prašumama podijeljeno je lovačko oružje, zalihe za solidan višegodišnji rat- onako kako to inače rade lovci u lovnoj sezoni. Pa su lijepo skupili sve silne mačo lovce i lovčine i pustili ih, ali goloruke i bez maskirnih uniformi, po šumama i prašumama. E tek tu basna počinje...

Kad te voza dijagnoza

>>>>Uz sve ostalo, nakon rata, u Federaciji i RS-u svako selo, grad i nazovi grad ima eskadrone ovih psihopata- sa lovačkim dozvolama i s pješadijskom opremom koja je zahebanija od onoga što nazivamo Oružanim snagama BiH! ka Kad te voza dijagnoza<< Ne kaze se u Federaciji i RS-u, nego u Bosni i Hercegovini!! ka Vuk<< To reći Aliji i njegovim potomcima i sljedbenicima, on je kumovao nakaradnim blentitetima i izdajom Republike. I ne kaže se BOSNA I HERCEGOVINA, NEGO- R E P U B L I K A BOSNA I HERCEGOVINA!

Kad te voza dijagnoza

* To reci Aliji...*

LOVAČKU VAM HAJKU!

Tih 99% lovačkih dozvola treba oduzeti- ovdje i bilo gdje u svijetu. A i tih 1% je previše, pa ih držati pod strogom zakonskom kontrolom i kao nužno zlo! Lovačku vam hajku svima psihopatsku!

oooooj

I oni bi da ratuju, nenaoruzana vuka ne mogu olovit...hahaha

Vukoje

Ja sam protiv 300 ovaca.

Ne pijem dok Paja vozi

Poslušajte kako glasi ova šumska priča iz davnina koji su mi kao malom pričali pokraj kamina preko sedam mora sedam gora i sedam planina. Još mi se vraća kao vjetar(dijeco tišina)

/ Najnovije