Viktor Orban dolazi u Bosnu i Hercegovinu: Prvo sastanci u Sarajevu, a onda odlazi u Banju Luku

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Edi

Sta hoce ovo krstasko smece dosao da spasava Dodika nemoj ko iz trojke sta da *****ta ili obeca ovom otvorenom neprijatelju!

Žuga

Viktor, anya, mindannyian szarajevóiak kibaszottunk téged, te disznó, a leghétköznapibb apa, és azt a kibaszott csúnya szájat, ami pontyává rohadt.

Ham ham

Nasle se bolesne autokrate

***

***

Samke

Persona non grata

Bosanac

Madzarski cigan doso srpskim cigani ovde samo migranti i cigani dolaze

Ado

***

***

***

***

***

***

***

Bosanac

Dinokio, pokaži da znaš i umiješ raditi svoj posao. Ovu spodobu pod hitno proglasiti personom Non grata.

/ Najnovije