Vikićevi specijalci dobit će spomenik u Sarajevu: "Ispravljena velika nepravda"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo Srbin Saraj’vo Spasava

Manduc, Vikicu?? Hahahaha

Mandic

Manduc, Vikicu?? Hahahaha ka Samo Srbin Saraj’vo Spasava sorry

Adi

sorry ka Mandic a tebe psihijatrija, i to trajni smjestaj

ide

***

Hoce l ispod spomenika pisat

i datum kad su probili blokadu Sarajeva?

One slike sa treninga samo sklonite , haha :))

Prejadni ste. Nigdje forme, visak kila, salo, na sjednici onaj sto misli da ima jake ruke opet salo), pali cigaretu, kakav je to sportista, ma presmijesno.... Ne dovodite se u kontekst ismijavanja.... Ja star covjek sam trenutno u PET PUTA boljoj fizickoj spremi nego bilo ko od tih specijalaca, tada mladica, HAHAHA :)))

Tutankamon

Prevazidjene komunjare ne znaju nista osim spomenika i to karikaturalnih praviti. Bedji napravila tvrtka u minjaku kojeg niko nece, mandic kindzeta koji smeta ledenoj plohi na skenderiji. Sad vikicu ? Poslije Vikica ce vjerovatno Divjaku, pa Osimu itd ... sta je s vama ? Imate li ista korisnije osim glupih beskorisnih spomenika,

/ Najnovije