Vikić i ostali: Svjedoci Pušinu vidjeli 22. aprila u Starom Gradu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Ponesi zastavu od Bosne Vikiću.

Pitanje

Koliko i kako je navodni svjedok dobio novca je iz političkog beograda da rovari protiv Vikića ?

Napomena

Politički beograd je sponzorirao navodne svjedoke da rovare i protiv Ante Gotovine, heroja domovinskog rata Hrvatske.

Ja

Ziv i zdrav bio samo mi koji smo bili u gradu znamo. A ovi koji te tuze su idioti kreteni!!!!

Hmmmm

Ne kontam zasto je.bitno da su Pusinu tog dana vidjeli u kuci. Novinar je izostavio da nam to pojasni.

Quercus

Ne kontam zasto je.bitno da su Pusinu tog dana vidjeli u kuci. Novinar je izostavio da nam to pojasni. ka Hmmmm To kao treba da znači da je bio i kući, tj ni luk jeo ni luk mirisao, a bio pomoćnik ministra i nije nikog sankcionirao niti odstranio iz službe u policiji nakon toga, niko nije bio uhapšen no taj dan, a ni kasnije, a sad svaljuje na Vikića, eto to novinar nije objasnio!!

ghost

Dragana poznajem od malih nogu. Taj covjek je olicenje postenja i rada. Sloboda za Dragana !!! Ovaj proces je sramota za sve nas !!!

Gost

Čiju bi zastavu trebao ponijeti?

/ Najnovije